måndag 21 november 2011

L.A. Colors - Atomic

Jag har noll motivation just nu, varken för bloggen eller nått annat. Den privata delen av livet har inte varit så snäll mot mig det sista (inget farligt som man behöver oroa sig för, bara lite för mycket på en gång), så jag är mest trött. Framförallt har jag värk i min vänstra axel dygnet runt sedan tre veckor tillbaka som gör att jag varken vill skriva på tangenbordet eller lacka naglarna.
Så bloggen går lite på sparlåga som ni säkert märkt, och jag är dålig på att kommentera på era bloggar. Men jag läser fortfarande allt! Bara att energin inte riktigt räcker till för att vara med i diskussionerna. Så jag är väldigt tacksam över att jag har mitt bloggarkiv just nu. Jag har planer, och det ska bli fart på mig igen, jag lovar! Allt annat bös ska bara få lägga sig lite först...
Köpstoppet går däremot väldigt bra eftersom jag inte ens är sugen på att surfa runt hos e-tailers'arna :)


Atomic var ett av de första lacken från L.A. Colors som jag testade. Det är ett mörkt grönturkost jellylack, lite åt diskmedelshållet igen, men mer dämpat. Det är verkligen en färg som syns, men i och med att det inte är nått glitter eller dylikt i så är det hyfsat elegant ändå. Och som ett jellylack blir det högblankt, väldigt snygg yta.
Tyvärr kunde min kamera inte alls klara av den här färgen, den är mycket klarare och mer lysande i verkligheten.Formulan är lite skir och rinnig. Det krävdes fyra lager för att slippa VNL, vilket ju inte är förvånande för ett jellylack.
Formula: 3
Färg i sin genre: 4

Inköpsställe: Cherry Culture

7 kommentarer:

 1. Det där med trött känner jag verligen igen mig i,det måste vara årstidsrelaterat för jag vill bara sova hela tiden. Löjligt trött..
  Hoppas axeln blir bättre!
  Jag är förresten helt inne på jellylack nu, vet du om LA Colors har fler?

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen lätt att bli trött så här års, särskilt om man har mycket att göra. Var lite snäll mot dig själv, ställ inte för höga krav och prioritera det viktigaste. Bloggen kan väl få vila ett litet tag om du inte är sugen, vi finns ju kvar när du kommer tillbaka!

  Ta hand om din axel så den inte blir värre och värre! Jag har haft en del problem med axlarna själv, så jag vet hur det suger.

  Kram! :-)

  SvaraRadera
 3. Kan förstå att bloggen kommer sist, man ska ju inte tvinga fram något heller. Bättre att slappna av lite (eller försöka, iallafall!). Dom sista två veckorna har jag varit så utmattad att bloggen minst sagt gått på sparlåga :p

  SvaraRadera
 4. Hoppas det blir bättre med axeln snart!
  Jag har bara köpt 2 lack från LA Colors än så länge och Atomic var ett av dem :)

  SvaraRadera
 5. Lackynails - Ja, höst-eländet är absolut en stor del av det, jag är väldigt känslig för att ljuset försvinner så det här är en kass tid på året för mig :/ ...Jag tror att flera av de andra i samma serie är jellysar, Shock och Lightning skulle jag gissa har samma formula. De är ju dock inte extrema jellylack som aldrig blir opaka, så nån blandning mellan jelly och creme kan man kanske säga. Bra tycker jag som inte gillar jelly egentligen :)

  Nageldraken - Du är då för gullig, tack! Det är skönt att veta att världen inte springer ifrån en :) Jag tror att axeln har börjat skärpa till sig nu och det har vänt, men ska fortsätta behandla den som obrukbar en vecka till för säkerhets skull. Kram!

  Honi - Det är så synd när det vänder från att bloggen är nått roligt och avslappnande till att det blir ett måste bland alla andra måsten... Jag hoppas det går över snart och blir kul igen, iaf innan arkivet är tomt :p

  Helga - Ja, Atomic är inte dumt, jag har inte så många heller men den fick vara med :)

  SvaraRadera
 6. Livet går hårt åt en ibland (har själv haft två dödsfall i år och en som ligger och svävar just i detta nu). Det kommer alltid en ljusning, inget är mörkt för evigt, inte ens vintern;)
  Vad det än är för "bös" så kommer det kännas bättre snart. Kramar!

  SvaraRadera
 7. Angelica - Jag kan absolut inte gnälla jämfört med vad du fått hantera, mina "bekymmer" spelar inte alls i den ligan. Beklagar verkligen! Kram till dig med!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.