lördag 12 november 2011

Models Own - Golden Green

Ooo, det här är bra grejer! :) Härliga gröna nyanser blandat med guld och supersnyggt skimmer i solen. Den duokroma effekten är inte särskilt påtaglig eftersom det är duokromt i grönt och grönt. Men det är gröna är å andra sidan himla snyggt. I solen dyker det guldiga upp och är nästan bländande.Formulan är bra, det är tre lager på bilderna för att fixa den gnutta VNL som var kvar efter två.
Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Models Own

A wonderful mix of different green tones, mixed with gold. Very subtle duochrome effect, but still a very pretty polish.

3 kommentarer:

 1. Superfint! Jag ligger på lur hela tiden tills de får påfyllning i shoppen :)

  SvaraRadera
 2. Vad konstigt... På andra bilder jag sett så ser det här lacket så fantastiskt skiftande och vackert ut.

  SvaraRadera
 3. Kerstin - Ja man får ju hoppas att det kommer nya snart, annars har de ju verkligen underskattat marknaden!

  Chaosophia - Sista bilden visar det bäst, men inte ens i flaskan tycker jag att det är full pott, lite för blekt. Och det ser ju verkligen inte ut som på promotionbilderna! Å andra sidan, vilka lack gör nånsin det... Jag gjorde en jämförelse med två andra lack och då ser man verkligen skillnaden! Den kommer imorron

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.