lördag 26 november 2011

Matcha prylen - pytteliten strumpa

Jag har ju matchat en strumpa förut, skillnaden är att den här är liiiten, en bäbisstrumpa. Rumskamraten köpte två par för att ha mobilen i, eftersom riktiga mobilstrumpor är jättedyra jämfört med bäbissockar, och jag fick en. Mest för att den är söt, jag har inte telefonen i den… Min högst personliga åsikt är att det är rätt löjligt med kläder åt telefonen :p
På naglarna blev det random linjer med akrylfärg, orkade inte franka fram rätt nyanser av lack den här gången (heller). Det enda som är samma på alla naglar är det blå längst ut på toppen, för att representera resårbandet på strumpan.
7 kommentarer:

 1. Gölligt!

  Och mobilstrumpa har man väl för att inte displayen ska bli repig? Men vem bryr sig? ;)

  SvaraRadera
 2. Fint! Man kan ju faktiskt virka sig ett fodral annars :) Om man nu inte vill ha kläder på mobilen ;P

  SvaraRadera
 3. Bebisstrumpa till mobilen! Smart! bebisstrumpor är ju bedårande, det tipset ska jag nog ta till mig, du får tacka din rumskamrat ;) min telefon är iofs redan repig, men strunt samma :) söt matchning också!

  SvaraRadera
 4. Mrs Data - Äsch, lite repor gör ingen skillnad :)

  Helga - Tack :) Det är nog konceptet med att behöva ta av nått från mobilen varje gång jag vill titta på skärmen som stör mig, jag vill ha den i fickan, inte i nått annat :)

  Nailtastic - Tack så mycket :)

  Lacklycka - ja, mycket billigare än riktiga fodral! Jag ska hälsa det :)

  SvaraRadera
 5. Önskar jag vore säkrare på handen så jag också kunde göra sådär. Snyggt!

  SvaraRadera
 6. Nails by Catharina - Stripingtejp hjälper så man kommer undan med det mesta :) Jag har tejpat det vita men ju mer perfekt man vill ha det desto mer tejp tar man :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.