tisdag 29 november 2011

Orly - Rock the World

Rock the World trodde jag skulle bli en favorit, men jag hade fel där med… Den här kollektionen var inte alls som jag väntat mig, det är roligt när det blir så! :)
Ytterligare en komplex och svårbeskriven färg. Basen är röd-lila-brun… tydligt och bra va? :p Och så är det fullt med guldglitter i, som syns riktigt mycket den här gången. De ger lacket en mer brun-guldig och varm framtoning. Jag inbillar mig att jag passar bra i den här färgen, men det är väl därför jag inte är lika förtjust i den som nyanserna jag inte passar i då, för så är det alltid. Jag tycker verkligen om lacket och det är jättesnyggt, det ger mig bara inte pirr i magen av lycka, vilket jag trodde innan att det skulle.Formulan är lite rinnig igen, en aning. Tre lager på bilderna men tummen skulle fått ett fjärde om jag haft det som full manikyr. Jag lyckas inte få den här typen av formula jämn ända ut i kanterna…
Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Nailetc

I thought Rock the World was going to be one of the favorites in the collection but it turned out not to be. It’s still really pretty and I really like it, it just doesn’t give me butterflies of happiness. It’s probably because this color works with my skin tone, I usually go for colors that don’t…  Formula is a tad runny again but works with three coats.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att den är fin fin fin!!! :D

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Fin lack! Väntar på att få hem mina mineral fx också! Såg att du mailat mig om telenr för picture polish lacken. jag har svarat nu om än sent då jag varit på semester i två veckor men är nu hemma igen.

  /LackJunkie

  SvaraRadera
 3. Annie - Ja visst är den!

  Polityr - Mycket :)

  LackJunki - *läser mailet*

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.