onsdag 23 november 2011

Orly - Emberstone

Det var omöjligt att välja vilket av Mineral FX lacken jag var mest sugen på, så jag gav upp med det och börjar med det jag var minst sugen på istället. Emberstone drar åt orange och det gillar jag ju vanligtvis inte. Det här blev jag dock positivt överraskad av. Det är röd-orange-korall-tonat, nån mix av allt möjligt så jag har svårt att beskriva nyansen. Fullt med oregelbundna glitterpartiklar i samma färgskala + guld. Jag betecknar det som ett glassfleck lack men rätta mig gärna om jag har fel, glassfleck är en formula som jag inte riktigt förstår mig på. Jag passar inte i färgen egentligen men jag bryr mig inte om det i det här fallet för det här var riktigt snyggt!
Massa bilder i lite olika ljussättningar:
Formulan är väldigt skir så att partiklarna i det ska komma fram ordentligt. Dock hade det gärna fått vara lite mer opakt för det här var i tunnaste laget. Lite rinnigt också men helt okej att hantera. Det är tre lager på naglarna men beroende på vinkel så är det gott om VNL kvar. Torkar bra dock.
Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Nailetc.

The color of Emberstone is a red-orange-corral shade that I cannot really describe. I usually don’t like colors that border on orange but this I actually like, despite it clashing with my skin tone. The finish with all the glitter is gorgeous! Formula wise it is runny and quite sheer unfortunately. It’s three coats in the pictures but there was still VNL in reality.

4 kommentarer:

 1. Underbart! Ska skaffa kollektionen när ekonomin tillåter. :)

  SvaraRadera
 2. Otroligt svårt att avgöra finish på detta. Men det här är mitt #1 ur Mineral FX, är jättesugen på det! Ser fram emot att få se de andra :)

  SvaraRadera
 3. Pamsan - Ja, den här kollektionen var inte dum :)

  Åsa - Visst är det!

  Lackynails - Ja, jag blir inte klok på vad jag ska kalla de här lacken! ...De andra är inte dumma heller :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.