måndag 7 november 2011

Star Gazer - 234

Idag bröt jag av långfingernageln så nu blir det arkivinlägg för hela slanten medan den växer ut! Blir nog bra att tömma arkivet lite med :)

Ni vet ju vad jag tycker om rosa… Men det här var faktiskt inte så dumt. Det är en väldigt mild ton, lite gammalrosa med en svag, svag dragning åt persika. Väldigt smickrande på nått vis. Och den metalliska ytan gör att det inte blir Barbie av det hela. Eftersom allt i Barbie’s värld är av plast :p
Jag bara upprepar mig med formulan eftersom den är precis som de andra: Täcker på ett lager, torkar snabbt, men lämnar kala fläckar om man målar över samma ställe två gånger.
Formula: 4
Färg i sin genre: 4

Inköpsställe: Glitterstore

5 kommentarer:

 1. Så fint! Särskilt formulan, den ser verkligen bra ut.

  SvaraRadera
 2. Aj, aj, kanske en liten begravningscermoni för eländet? :-). Trist när man måste korta ner dem alla för en nagel ställer till hela symmetrin.

  SvaraRadera
 3. Kerstin - Ja, finishen på de här lacken är helt underbar!

  Ann - Haha, ja :p Det är fullständigt eländigt när en nagel förstör för alla andra >.<

  SvaraRadera
 4. Det här ser ut som ett lack i min smak! Vad tråkigt att nageln gick av, själv har jag fått ett hack i pekfingernageln så vet inte hur länge den klarar sig nu..

  SvaraRadera
 5. Roxcat - Ja, jag tror det skulle passa dig :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.