fredag 18 november 2011

Star Gazer - 233 & 236

Jag är på besök hos mina föräldrar ett par dar och kan inte fota veckans fredags-holo tyvärr. Blogginlägg får ni såklart ändå, men holofredag får utebli. Nya tag nästa vecka! Jag fick hem ett OMG-lack med posten igår så det får jag ju visa upp :)

Sen vill jag också passa på att tipsa om att Agneta på My Nail Mania berättar sin nagellackshistoria, in och läs med er! :) Och haka på ni också, det vore kul att läsa fler!

Dåså, till lacken! Jag visar Star Gazer 233 och 236 i en jämförelse, eftersom de är förhållandevis lika. Star Gazer har ju 6 lack som kallas Chrome och jag kan inte alls förstå poängen med att ha två så lika lack i kollektionen. På produktbilderna ser det ut som det ena är turkos, men båda är bara blå, det ena ljusare än det andra. Visst är båda snygga, och man kan ju använda dem ihop om man vill i en ton-i-ton manikyr. Men egentligen är det nog inte nödvändigt att ha båda. Skaffar man det i silver också så rekommenderar jag nog det mörkare blå, eftersom det ljusa är som en blandning mellan det silverfärgade och det mörkare blå. …Och jag tycker gott de kunde bytt ut det ljusblå mot ett grönt istället :)

Formulan är samma som de andra, ett lager, peta inte för mycket…
Formula: 4
Färg i sin genre: 4 för det mörkare och 3 för det ljusare.

Inköpsställe: Glitterstore

5 kommentarer:

  1. Jag vill också ha OM-lack i posten :)

    Foillacken här var också tjusiga!

    SvaraRadera
  2. Kerstin - Jag väntar fem OMG till, men de är väääldigt långsamma på att komma fram, och jag är väääldigt otålig ^^

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.