söndag 13 november 2011

Längst ner i Helmer: W7 - Green Dazzle

Söndagar blir Längst-ner-i-Helmer-dagar... får se hur många fler söndagar jag kan komma ihåg det :p

Jag köpte ett helt gäng W7 lack med Dazzle i namnet utan att ha sett mer än säljarens flaskbilder… misstag. Jag trodde det skulle vara glitter/skimmer i en färgad bas men det visade sig vara en klar bas och jag har svårt att använda sånna lack. Jag har aldrig ens testat det här innan idag men nu blev jag positivt överraskad. Det blev inte så dumt som jag trodde. Glittrena är hyfsat små och runda så på armlängds avstånd gav det lite en metallisk känsla och man ser inte de individuella glitterkornen så som jag trodde jag skulle göra. Inget jag går till jobbet med direkt men lite roligt. Och så är det ju grönt också, det är ju aldrig fel. Inte grönt-grönt, utan med en kall ton, mer åt turkosgrönt hållet.
Jag layerade det över ett turkost lack och det skulle nog vara svårt att få det perfekt utan nått färgat i botten. Men nu täckte det bra på bara två lager. Det är tjockt att måla med, men jag antar att det måste vara det för att kunna hålla glitterkornen uppe. Blev jämnt med bara ett lager överlack.
Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Bonusbilder: Eftersom jag tycker det blir rätt häftigt att lägga matt överlack på glitter så får ni se Green Dazzle i den versionen också. Jag gillade det lika mycket som när det fick vara superglittrigt, men på ett annat sätt.
I bought Green Dazzle from W7 thinking it would have a colored base, but its turquoise-green glitter sits in a clear base. The glitter is tiny though so it works okay anyway. I layered it over another turquoise polish to make it opaque and on the last pictures I also added matt topcoat, I really like that look!

7 kommentarer:

 1. Åsa - Ja, särskilt matt :)

  Nailtastic - Fast när har man sånna lack :)

  Annie - Det är en väldigt rolig nyans!

  SvaraRadera
 2. wow! Denna gillade jag skarpt, hur vacker som helst :)

  SvaraRadera
 3. Helt i min smak, både med glans och matt:)

  SvaraRadera
 4. Lacklycka - Ja den är lite kul :)

  Angelica - matt blir väldigt bra på glitter :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.