måndag 28 november 2011

Orly - Rococo a Go-Go

Först, mina två invändningar mot lacket: Namnet! Ursäkta, men Rococo a Go-Go måste vara det mest idiotiska namn ett lack nånsin fått, vad slog de huvudet i när de bestämde sig för det? Nummer två: färgen har vi sett förr. Jag kan komma på i alla fall ett par tre lack bara i min samling som jag skulle gissa är rätt lika det här.
Allt annat med det är helt underbart! Den djupt rödlila färgen är hur snygg som helst och den sprakande finishen är härlig. I flaskan är det fullt med små guldglitterpartiklar men de syns inte på naglarna förrän man hamnar i exakt rätt vinkel, istället bidrar de till djupet i lacket.
Jag tror det blir till att göra jämförelser med det här inblandat för att se hur unikt det är…Formulan är toppen, två lager.
Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Nailetc

Rococo a Go-Go is a beautiful polish but hardly unique. I can come up with a couple of polishes in my stash that are similar. And the name makes me irritated it’s so bad! Other than that I like this, the deep burgundy with golden shimmer is awesome. Two coats and the formula is great too.

8 kommentarer:

 1. Skumtnamn, men som du säger; himla fin färg!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med om namnet! Jag har flera gånger suttit och sagt det högt för mig själv, men det är fortfarande lika konstigt... Men färgen är ju fin i alla fall ^^

  SvaraRadera
 3. Ruggigt vackert! Om jag inte har fel så är detta på väg hem till mig. :-)

  SvaraRadera
 4. Kerstin - Precis!

  Annie - Ja, jag får inte heller ihop det

  Nailtastic - Det är väldigt snyggt!

  SvaraRadera
 5. Jättefina bilder! Färgen är bara WOW, men som du säger kanske inte helt unik. Ska bli kul att se om du hittar ngn dupe.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att det är lite roligt att namnet är så konstigt :P Jättefint lack också!

  SvaraRadera
 7. Vad är Nailetc för en shop förresten? Hittade inte den under din praktiska köpguide ;)

  SvaraRadera
 8. BrilliantNail - Färgen är underbar! Ja, jag ska leta lite, men nu gick alla naglar av på fotohanden så det kanske får vänta :p

  Helga - Jag stör mig mest :p Men ja, färgen är ju det viktiga.
  Din nästa kommentar ledde till ett helt inlägg :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.