söndag 27 november 2011

Längst ner i Helmer: Gallery Colors - Purple Sparkle

"Längst ner i Helmer"-söndag, jag kom ihåg det!

Glitter madness! Purple Sparkle är verkligen glittrigt. Det gör sig bäst i lite sämre ljus och under rörelse, då glittrar det nått galet. Men sånt kan man ju inte fånga på stillbild :p Glittret är väldigt litet och simmar i en klar bas. Illrosa, cerise-rosa. Det är egentligen ett layeringlack men nu är det ensamt på naglarna på bilderna.
Den här bilden visar bäst hur det ser ut i verkligheten


Formulan är bland det underligaste jag varit med om. Det är ett antal lager på naglarna, antagligen olika antal på varje nagel, jag vet inte. Glittret ville på nått sätt bara fastna på den första nageln, alltså den jag började med vid varje lager efter att jag skruvat av kroken från flaskan. De andra naglarna, som alltså fick lack på sig efter att jag doppat penseln utan att skruva tillbaka korken, fick inte alls lika mycket glitter på sig, bara klar bas. Jag kan inte alls förstå vad det beror på! (Och ja, jag doppade verkligen ner penseln i flaskan ordentligt :) ) Det gjorde i alla fall att jag fick börja med pekfingret vid lager två, långfingret vid lager tre och så vidare. Därför tror jag att det är många fler lager på lillfingret än på tummen :p
Den klara basen är rätt så rinnig men glittret är inte så lättflytande i den, så jag fick massa genomskinligt lack i nagelbanden utan att jag såg det eftersom glittret inte flöt med dit.
Dessutom luktar det tändvätska!
Å andra sidan torkar det slätt och förvånansvärt snabbt… inte snabbt förståss, men snabbare än jag trodde… typ, över huvud taget :p
Formula: 1
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Present/Fysisk affär

4 kommentarer:

 1. Ouch! Färgen är fin, men formulan lät ju helskum!

  SvaraRadera
 2. Låter inte som någon höjdare att lacka med, men färgen är ju fin i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Nailtastic - Ja, den är totalt förvirrande!

  Karstin - Den är inte dum!

  Chaosophia - nä, många lager...

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.