onsdag 30 november 2011

Orly - Stone Cold

Sist ut av Mineral FX lacken blev Stone Cold, det blå. Det är väldigt snyggt blått glitter i en rätt så mörk bas. Basen är lite åt det skira håller så det är mest glittret som gör att det blir opakt. Fint, men inga fjärilar i magen direkt. Jag har slarvat med nageloljan de senaste två veckorna, och detta är
resultatet... två naglar av och de andra fick bli solidariskt kapade. Suck

Formulan var lite si och så… Det är nog den som drar ner mitt allmänna intryck av det, för det är ju absolut inget fel på det utseendemässigt. Bara inte riktigt värt ansträngningen liksom. Det är två lager tack vare att mina naglar är korta, annars hade det behövts tre. Jag målade högerhanden också och där är det fortfarande lite VNL trots tre lager.
Det ville inte torka heller och det är det som stör mig mest. Två lager tycker man ska torka okej men inte det här. Torkar långsammare än normalt även med snabbtorkade överlack över, Seche Vite på ena handen och Poshé på andra, lika illa båda två. Formulan på de andra i kollektionen har det ju inte varit några större problem med, så jag blev lite besviken på den här.
Formula: 2
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Nailetc

7 kommentarer:

 1. Snyggt!! Men så älskar jag ju blått så det är svårt att tycka att det inte är hur fint som helst ^^

  SvaraRadera
 2. Fint men tråkigt med formulan. Tyckte du passade fint i korta naglar också :)

  SvaraRadera
 3. Kerstin - Ja färgen är inte alls dum :)

  Annie - Blått är aldrig fel!

  Helga - Mina naglar sitter fast så långt ut på fingret, så när de blir korta blir de extremt korta! Jag hatar dem verkligen >.<

  SvaraRadera
 4. Chaosophia - Ja den är riktigt knallig

  SvaraRadera
 5. Jag tänker direkt på Orly Lunar eclipe och OPI DS Magic, undra hur pass lika de är.
  Tycker att det är en fin blå färg men jag ramlar inte direkt av stolen. Har sett det förr sas

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.