fredag 25 november 2011

Orly - Rock Solid

Idag är jag med i Skimmerskuggans holofredag igen! Det var inte lätt att välja ett hololack till den här fredagen eftersom jag har 12 hololack utöver det här som står och väntar på att bli testade. Men eftersom jag började med de nya Mineral FX lacken så tänkte jag att jag kunde passa på med det här också, även om det rent strikt inte är ett hololack… men jag tycker att prismatiskt/holografiskt glitter gills också, hoppas ingen protesterar ;)
Rock Solid är asfaltsgrå bas med silverglitter och prismatiskt glitter. Det är massor med prismatisk glitter i flaskan men tyvärr stannar det där. Det glittrar roligt på naglarna men det kunde ha varit mer tycker jag. (Fast det är ju självklart mycket mer glitter i verkligheten än på bilderna, ni vet ju hur det är att försöka fota sånt här...) Silverglittret i lacket gör sig väldigt bra och gör basen mer spännande. Det prismatiska glittret kan man ju egentligen ha separat i ett överlack så det är bra att det inte bara är grå bas i övrigt. Jag föredrar lack som man inte kan ”göra” själv genom att layera två typer av lack som nästan alla har.

så som det glittrar på den nedre halvan av tummen är mer rättvisande för
hur det ser ut på alla naglarna i verkligheten.

massa glitter i flaskan...

Formulan är lättmålad men lite åt det rinniga hållet. Det är tre lager på bilderna i hopp om att det skulle få dit mer glitter men det gjorde ingen skillnad mot två lager, det räckte.
Formula: 3
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Nailetc

I like Rock Solid but unfortunately the prismatic glitter stays in the bottle. I wish it would transfer to the nails a bit better. The formula is a tad runny but ok otherwise, two coats was enough.

5 kommentarer:

 1. Man kanske skulle ta och måla med ett grafitgrått lack och sedan köra holografisk glitter över. Typ same same kan jag tänka mig. Fint är det ändå. :)

  SvaraRadera
 2. BrilliantNail - Ja, det är inte dumt... fast det kunde varit ännu bättre :)

  Pamsan - Precis, det är synd med lack som man kan fixa fram själv... Fast man kanske sparar ett lager eller så, nått bra kanske det är med det :p

  SvaraRadera
 3. Fint! Men såklart synd att det inte glittrade på bättre...

  SvaraRadera
 4. Kerstin - Ja, och det ville inte alls fastna på bild, det lilla som var

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.