tisdag 15 november 2011

Köpstopp

Nu blir det köpstopp resten av året! Bilen ska på service och jag har försäkringar och annat ”kul” att betala så nu får det vara slut med dyra nagellack på ett tag. Jag ramlade på det här inlägget hos Makeupoholic som hittat på ett helt koncept, och det passar ju jättebra att ha fler med sig, så man riskerar att få skäll ifall man bryter löftet ;) Vi är ett helt gäng nu, och om det är nån mer som känner för att vara med så vore det ju jättekul, följ bara länken i så fall!
Köpstoppet gäller sminkrelaterat/skönhetsgunk som inte är nödvändiga förbrukningsvaror (man får själv avgöra vad som är nödvändigt) och inte sådant som är betalat och på väg med posten, gjort är ju gjort. Jag väntar minst tre paket redan, men de slipper jag ju skämmas för då, tack och lov :p Övriga i gänget har stopp mellan 15 november och 15 december. Själv kör jag som sagt året ut.5 kommentarer:

 1. Jag borde nog haka på, men jag tror inte jag skulle lyckas. Jag är så sjukt sugen på Hits No Olimpos-lacken...

  SvaraRadera
 2. Vilken bra idé! Lycka till :) Jag har köpt massor av saker på sistone men en av beställningarna var iaf julklappar :P

  SvaraRadera
 3. nageldraken - Jag är också gräsligt sugen på dem... men de finns aldrig i lager när jag tittar så det har hindrat mig hittills, tror det lär funka ett tag till :p

  Helga - Tack! Det lär jag behöva :p Ja, presenter räknar jag utanför också... å andra sidan köper jag sällan nagellack som är tänkta att vara presenter, de ges bort ändå :)

  SvaraRadera
 4. Borde kanske ge mig själv köpstopp men är i sån euofori sen jag blrjade nya jobbet i måndags att jag på bara några dagar klickat hem 3 paket. Vill klicka hem mineral fx och beetlejuice också inna jag känner mig nöjd. Tips på nån webbshop som har mineralfx till vettigt pris förresten?

  SvaraRadera
 5. LackJunkie - Vad jag har hört så har Orly klantat sig med tillverkningen och inte kunnat leverera till försäljarna. Jag har själv beställt dem, första gången blev min order kansellerad och nu efter försök nummer två väntar jag fortfarande på att de ska skicka en skickat-bekräftelse. Så det ser dåligt ut där tyvärr...

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.