fredag 3 juni 2011

CND Effects - Amethyst Sparkle

Amethyst Sparkle är det sista av CND Effects lacken med Sparkle som efternamn, det är nummer 11 på hjulet. Det är lila med rosa undertoner, vet inte om man kan kalla det duokromt eller om det helt enkelt bara är både lila och rosa glitter i. Jag kör på duokromt och det är den effekten som räddar det från en trea i betyg. Det är väldigt fint men inte spektakulärt, tycker nog att de andra sparkle-lacken är ett strå vassare. Det behöver också en hel del ljus för att komma till sin rätt.
Den här gången får ni tyvärr bara se det över svart eftersom jag provade alldeles för ljusa färger på tummen och det bara blev lager på lager av i princip osynligt lila glitter. Det är mörka färger som gäller med de här om man vill ha mer än mikroskopisk glitterdamm i små doser. Över svart blev det dock effekt direkt och två lager räckte, fast det är tre på bilderna.
Inte bildspam den här gången eftersom kameran vägrade visa det rosa.


Formulan var lättmålad, och bra effekt ger ett högt betyg.
Formula: 5
Färg i sin genre: 4

2 kommentarer:

  1. Jag håller med om att det inte blir så jättetydlig effekt med det här lacket, men jag gillar det ändå. Känner att jag måste spana in de andra Effects-lacken snart =)

    SvaraRadera
  2. ja, de andra är minst lika fina så det låter som en bra plan!

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.