måndag 20 juni 2011

L.A Girls - Alkaline Blue

Efter Water marblen igår passar det ju bra att visa Alkaline Blue för sig själv idag.
Det är alltså ytterligare ett lack ur Metal-kollektionen. Det är nästan självlysande blått och har en fantastisk metall-finish. Jag låter bilderna tala för sig själva här, så får ni helt enkelt titta på hur vackert det är!Formulan är mer skir än vissa andra i kollektionen, de är allt lite olika i formulan de här. Det krävdes tre lager för att slippa VNL helt och hållet men det var tre lättmålade lager.
Formula: 4
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Cherry Culture

Kom på att jag kanske ska skriva ut VNL nån gång också, för dem i läsekretsen som inte har hunnit få koll på alla förkortningar än! VNL står för Visible Nail Line och är när man ser var nageln släpper från nagelplattan. Den fria delen av nageln är vit eller genomskinlig och den delen som sitter fast på fingret är mer hudfärgad. När man ser var den yttre delen börjar även genom nagellacket har man alltså VNL. Hoppas nån blev klokare :)

4 kommentarer:

 1. Det är ett så fint lack! Jag är rätt imponerad över lag över den där kollektionen.

  SvaraRadera
 2. Jag måste verkligen spana in den här kollektionen. Supernajjs!!

  SvaraRadera
 3. Ja, den är inte dum den här kollektionen, stor också, Cherry Culture har 14st (jag har 10) så alla kan hitta nått de gillar!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig blå färg, riktigt klar och fräsch :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.