söndag 5 juni 2011

Ozotic - 502

502 är det guldiga av Ozotics multikroma lack. De andra jag är stolt ägare till har alla mer eller mindre av blått i sig men den här är helt uppbyggd av varma toner. Den går mest i brunt och guld och alla nyanser där emellan men lite rött och på gränsen till lila flashar till ibland. Det finns även en hel del grönt i som kommer fram när man vinklar naglarna. Det är inte lika många olika nyanser i den som i de andra jag testat och man skulle nog nästan kunna säga att den ”bara” är duokrom istället för multikrom. Men jag tycker den är helt fantastisk ändå! Framför allt är det nog det perfekta höstlacket eftersom det har varenda dov nyans av höstlöv som man kan tänka sig. Det är helt enkelt lite fel säsong för det nu men till hösten lär jag använda det här hela tiden!
Jag la det enbart över svart den här gången, på ren glömska.


De tre översta är i solen

Denna och de nedan är i skugga

Det är två lager på bilderna, började på ett tredje men det syntes ingen som helst skillnad så två räckte uppenbarligen. Lika lättmålad formula som de andra men eftersom det räckte med två lager av det här blir det en femma
Formula: 5
Färg i sin genre: 5 jämfört med vanliga lack, 4 jämför med sina syskon.

Inköpsställe: PicturePolish

För er som håller räkningen har jag ett kvar, men jag har beställt två nya ur samma kollektion så det kommer mer!

6 kommentarer:

 1. Det ser magiskt ut! Var på väg att lägga en beställning igår, men sansade mig. De är ju så dyra!

  SvaraRadera
 2. Ja, de blir himla dyra tyvärr jämfört med vad man är van vid. Fast de är ändå betydligt billigare än vad man får ge för ett OPI eller Orly lack på Kicks eller Åhléns. Nu skulle jag ju inte komma på tanken att köpa OPI i affär men jag tänker så för att motivera mina beställningar :p

  SvaraRadera
 3. Ja, de är dyra. Frakten inte minst... Men det är roligt med lite annorlunda lack också. Duokroma har jag rätt många redan, både Ozotics, Sally Hansen, Nubar och Zoya, men man är alltid sugen på ett till av någon anledning.

  SvaraRadera
 4. Går aldrig att få för många lack, särskilt inte duokroma :)

  SvaraRadera
 5. Duokromt, eller multikromt snarare, är min favorit! Det här ser förresten rätt mycket ut som SH Amber Ruby.

  SvaraRadera
 6. Då kan jag ju iaf bocka av den från listan isf :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.