fredag 10 juni 2011

Konad och China Glaze - Happy Go Lucky

Jag måste först säga tack till alla som hjälpte till, ville hjälpa till, och sympatiserade med mig när jag i desperation bad om hjälp med konaden! Det är en av sakerna som jag älskar med Internet i allmänhet och nagellacksvärlden specifikt: Det finns massa människor där ute som är hur snälla och trevliga som helst och genuint vill hjälpa till när de kan. Som man aldrig hade fått chansen att prata med om inte man träffats över ett gemensamt intresse på nätet. Sånna små händelser ger en hopp om mänskligheten :)
Så tack alla underbara läsare! Jag är jätteglad över varje kommentar jag får, både när jag ber om det och annars också! …Och självklart är jag glad över er läsare som inte gör så mycket väsen av er också ;)
Nu går konadandet hur bra som helst, nu när jag slipat ordentligt på stämpeln med en nagelfil, fantastisk tips! I min lycka över att det funkade slängde jag mig på nästa konadbild och resultatet blev så här:


Galet och roligt, en kul manikyr! Använde platta m70 och fortfarande bara Konads eget svarta speciallack. Det var en bra nybörjarbild eftersom det inte kan bli fel, den ska se stökig ut.
Och gult och svart är ju kul ihop så det fick bli det nyinköpta Happy go lucky från China Glaze som botten. Det är ett väldigt trevligt knallgult cremelack, också ur Up & Away kollektionen. Det täckte bra och blev opakt på två lager men krävde ett tredje för att bli jämnt. Det var inte riktigt lika svårmålat som pastellerna i kollektionen men helt klart åt det hållet. Jag gjorde manikyren på kvällen utan foto-vänligt ljus och kunde inte fota Happy go lucky utan konadstämpeln, men det är bara gult rätt upp och ner så det är inte så mycket att visa upp för sig själv. Det är helt enkelt ett bra gult baslack men inget som man blir överlycklig av.
Formula 3
Färg i sin genre: 3

Ett riktigt allt-i-ett inlägg det här

9 kommentarer:

 1. Tack, jag blev riktigt nöjd :)

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg manikyr! Tror sambon skulle gilla färgkombon (AIK:are). :-)

  SvaraRadera
 3. Haha, sånna tankar hade jag ju inte när jag gjorde den men det är ju bra att kunna glädja folk på fler sätt. Du får göra en sådan färgkombination åt honom någon gång och berätta för oss vad han tyckte :D

  SvaraRadera
 4. Jag kladdade runt lite med min stämpel igår faktiskt, men det blev bara jobbigt och irriterande, så jag gav upp! Märkte att stämpeln inte tog upp hela mönstret hur jag än vred och vände (de där fyra gångerna jag testade....), så jag får prova slipa lite på min också! Hoppas på ett lika snyggt resultat som du fick!

  SvaraRadera
 5. Ja testa att slipa på den, det gjorde verkligen susen! Sen var det jättekul när det väl funkade, fast man kan ju inte beskylla det för att vara lätt :p

  SvaraRadera
 6. Snygg manikyr, eller konadikyr. Happy Go Lucky gillar jag jättemycket, fast jag har massor av dupes i samlingen. Det är en härlig, ren gul.

  SvaraRadera
 7. Ja det kan jag tänka mig att det inte är svårt att hitta dupes till den

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.