fredag 17 juni 2011

L.A. Girl - Millennium

Jag har absolut ingen brist på lila lack men Millennium fick ändå följa med i senaste beställningen från Cherry Culture. Har börjat samla på mig rätt många av lacken i Metal-kollektionen och jag gillar dem verkligen. Finishen är jättesnygg och de flesta av dem täcker på max två lager, även om det finns undantag. Millennium gör sig verkligen jättebra med de små silverpartiklarna i och jag är riktigt svag för den looken, det ser helt klart metalliskt ut.


Det är två lager på bilderna men man klarar sig på ett flödigt lager om man är noggrann. Inget topplack.
Formula: 5
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Cherry Culture

10 kommentarer:

 1. Det här har jag inte, men det ser superfint ut!

  SvaraRadera
 2. Det här har inte jag, det ser tjusigt ut. Milanilacken är så prisvärda och lättanvända

  SvaraRadera
 3. Jag älskar LA Girls! Inte många av deras lack som gjort mig besviken.

  SvaraRadera
 4. Ja Metal-lacken är ju iaf suveräna. Och jag behöver nog utöka samlingen till andra kollektioner också :)

  SvaraRadera
 5. Wow! Jag har inte ett enda LA Girls än, men det här måste jag bara ha. Jag älskar lila!!

  SvaraRadera
 6. Jag älskar det här lacket! Blev nästan lite sugen på att använda det igen nu =)

  SvaraRadera
 7. Det var riktigt snyggt! Jag är väldigt sugen på att beställa lite lack från Cherryculture!

  Jag har aldrig beställt därifrån så jag undrar om du har några tips. Vilket fraktalternativ brukar du ta? Brukar det bli dyrt med tull etc? Hade varit supersnällt om du kunde tipsa lite! Känns lite nervöst att beställa från USA. :-)

  SvaraRadera
 8. Jag har en hel guide där uppe på en flik med allt man behöver veta om tull och beställningar och dylikt, kika gärna där med :)
  Jag väljer alltid det billigaste fraktalternativet, var jag en beställer ifrån. Men är man nervös för att det ska komma bort kan man ju välja ett fraktalternativ där försäkring ingår, även om det blir dyrare.

  Tullen beror på hur mycket du handlar för och är det en liten beställning är det inte troligt att paketet fastnar. Om det gör det kostar det alltid minst 100:- men jag har aldrig fått betala över 250:- tror jag, och då gör jag ändå stora beställningar på över 100 dollar. Jag upplever inte tullens avgifter som särskilt stora i sammanhanget.

  Jag har beställt från USA fler gånger än jag kan räkna nu och det har alltid gått bra, så det kommer säkert göra det för dig också :) Du får gärna ställa fler frågor om du har funderingar :)

  SvaraRadera
 9. Tack så mycket för informationen! Jag hade missat din köpguide men nu har jag läst igenom den. Jättebra och utförlig! Jag tror jag ska våga mig på en beställning från Cherryculture (man kanske kan be dem att skriva "gift" på paketet). Jag är så sugen på de där L.A. Girl Metal-lacken! :-)

  Det stor i din guide att du inte hade vågat dig på att beställa från Tradera och eBay än. Det kanske du har gjort nu men annars kan jag rekommendera det! På Tradera beställer jag alltid från samma ställe, en säljare som heter Nagelglädje. Hon är otroligt bra och har snabb leverans! Priserna är okej för att vara Sverige, ett Zoya-lack får man ge ca 75-85 kr för t ex.

  När det gäller eBay så handlar jag mest från England (EU=slipper tull). Jag har bl a köpt lack från en säljare som heter you-salons som jag har varit nöjd med. En gång vågade jag mig faktiskt på att beställa från USA och det gick bra (jag har aldrig bestllt från någon e-tailer utan bara eBay, det var därför jag ville ha lite tips från dig), hon skrev "gift" på paketet och jag slapp tull. Jag gjorde en megabeställning och fick riktigt många fina lack billigt. Den säljaren heter r93 och är supertrevlig!

  Oj det blev ju världens uppsats det här. :-) Tänkte bara att jag skulle tipsa lite, ifall det är någon som funderar på att beställa lite lack (själv funderar jag ständigt på att beställa nya, trots att jag har en gedigen samling).

  Tack för dina tips! Hälsningar från Jojo ("Anonym" i inlägget ovan)

  SvaraRadera
 10. För mig har det alltid kännts mer läskigt att köpa från privatpersoner på eBay och dylikt än av vedertagna företag, så det är kul att höra om nån som tycker tvärt om :D
  Jättebra med tips om bra säljare, sånna kan man inte få för många av!
  Nagelglädje vet jag att många handlar av men de svenska priserna är fortfarande skyhöga jämfört med de amerikanska i mina ögon.
  Jag har gjort min första beställning på eBay väldigt nyligen och paketet är nån stans i posten nu så jag är väldigt förväntansfull! Går det bra blir det säkert fler gånger :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.