fredag 24 juni 2011

L.A. Girl - Copper Alloy

Copper Alloy var jag lite osäker på när jag beställde det. Jag är mycket kritisk mot alla lack som kan beskyllas för att vara orangea, det är den enda färg jag aldrig har på naglarna. Och det här såg misstänkt orange ut. Men när jag fick hem paketet och tittade på det i flaskan tyckte jag att det såg helt fantastiskt ut! Det är inte orange, det är verkligen kopparfärgat, som en kopparbunke. Och färgen är riktigt metallisk och det nästan lyser om den. Underbart vacker!Formulan var väldigt skir jämfört med de andra lacken i Metal-kollektionen där den hör hemma. Första lagret gav bara ett röd-orange lager glitter på nageln. Det känns nästan som det är fullpackat med pyttesmå glitterflagor i en nästan klar bas, eller jelly-bas kanske. När jag drog av det från naglarna i sjok så var de lite genomskinliga och inte alls opaka i vissa vinklar, vilket nagellack inte brukar vara när det väl sett opakt ut på naglarna. Det krävdes tre, fyra lager för att få bort VNL. Att det var rinnigt och det bara gick att måla väldigt tunna lager gjorde inte saken bättre. Formulan på det här känns på det hela taget väldigt annorlunda jämfört med de andra i kollektionen.
Formula: 3
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Cherry Culture

4 kommentarer:

 1. Visst är Copper Alloy sagolikt vackert! Jag är lite nyfiken på din borttagningsmetod, förstår inte hur du lyckas dra av lacket? Kanske kan du visa i ett inlägg? :-)

  SvaraRadera
 2. Ja, absolut, jag trodde inte nån skulle vara intresserad eftersom det är totalt motsatsen mot att få lacket att sitta kvar länge, vilket ju är det man normalt vill. Men andra bloggare som byter lack i tid och otid kan ju kanske vilja veta :)

  SvaraRadera
 3. Jag tror det måste vara något fel på ditt exemplar? Eller så är det fel på mitt... Det var knappt så att ett lager gav ens tillstymmelse till VNL på mig!

  SvaraRadera
 4. Det förvånar mig inte det minsta om det är nått lurt med min flaska! Formulan känns inte alls som de andra i kollektionen. Jag kanske fick bottenskrapet i en batch där pigmentet höll på att ta slut och det mest var genomskinligt lack kvar :p

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.