onsdag 15 juni 2011

Sinful Colors - Auriga

Det blev visst ett grönt lack till, står ni ut? Någon annan färg ni är sugna på?

Det här är ytterligare ett av de nya Sinful Colors lacken. Det har en underbar gulgrön färg, mycket gult men man måste ändå fortfarande kalla det grönt. Jag kan aldrig få för många ljusgröna nyanser! Bilderna gör inte lacket rättvisa, det är mer gult än de visar och färgen är mycket klarare. Den är nästan självlysande neon, fast det är ju förståss inget neonlack. Finishen är tyvärr inte så snygg dock, penseldragen blir väldigt uppenbara hur noga man än är med målningen. Det syns ju inte på lite håll men sånt stör mig ändå. (Och det är mycket tydligare i verkligheten än på bilderna)Fantastiskt lättmålat och opakt på tre lager. Sånna här nyanser av grönt brukar vara ganska skira och kräva massa lager så att det bara tog tre var över förväntan. Eftersom den trista finishen dock går på formula-betyget så drar det ner det ordentligt. Men om man inte bryr sig om penseldrag så är nog Auriga snudd på perfekt.
Formula: 3
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: CherryCulture

9 kommentarer:

 1. Jag måste hålla med om finishen, den ser lite för frostig ut för min smak. Men färgen är härlig!

  SvaraRadera
 2. Helt newbie på naglar och nagellack fast jag hunnit fylla 40! Shit så mkt att titta på din blogg! Blir rent yr! Får jag lägga en länk till dig på min blogg? En fråga till, kanske för privat; är det dina "egna" naglar på bilderna? Du verkar byta lack ofta, pallar naglarna med det?
  Mvh Ann

  SvaraRadera
 3. Synd på penselmärkena för det var en läcker färg.

  SvaraRadera
 4. Ann - Alltid kul med nya besökare! Det är bra att du har hittat läsvärda saker, tanken är att det ska finnas nått för alla, även om man är ny i gänget :D Du får jättegärna länka hit, det är bara roligt att sprida bloggen även utanför sfären av inbitna nagelnördar! Och ja, naglarna är mina egna (sånt får man gärna fråga :) ), jag byter lack minst en gång om dagen men hittills har de överlevt. Jag försöker vara så snäll mot dem som jag kan i övrigt, mycket daltande med olja och handcreme för att hålla dem glada. Jag undviker också nagellacksborttagning så långt det är möjligt eftersom det är det värsta för naglarna, pillar av lacket istället för att "tvätta" av det med kemikalier. Du får gärna ställa fler frågor om du vill, vi ska nog få dig riktigt biten när det gäller nagelgrejer ska du se ;)

  SvaraRadera
 5. Nailtastic - visst är den

  NailsbyNoir - ja verkligen synd!

  SvaraRadera
 6. Grönt är skönt! Gärna mer :) Håller helt med om detta. Superfin färg, synd på finishen.

  SvaraRadera
 7. Elin - Det är bra att du gillar grönt, det finns mer på lager :)

  SvaraRadera
 8. Hos mig ligger det i den gula kategorin. :D

  SvaraRadera
 9. Det e spännande det där att man tolkar färger så olika :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.