tisdag 21 juni 2011

Zoya - Gilda

Gilda köpte jag eftersom jag tycker så mycket om de andra i Zoyas Sparkle-kollektion. Nu fattas bara Nidhi men den står långt ner på prioriteringslistan. Gilda är ett illrosa, tuggummirosa, lack med massor av glitter, det passar helt in i en kollektion med namnet Sparkle. Det har även lite lila glitter som flashar till i vissa vinklar och gör det till en lite kallare rosa ton. Det glittrar verkligen nått fantastiskt och är väldigt snyggt men inte riktigt jag. Sånna här knallrosa lack är lite för tjejigt för mig, stereotypt nagellacks-rosa på nått vis. Jag hade föredragit en mer sofistikerad nyans men för det det är så är det jättefint.


Jag beklagar de kassa bilderna som inte alls visar hur vackert det är! Jag fick tyvärr klara mig med lampljus idag.
Formulan är lite skir, det är tre lager på bilderna men det hade absolut inte skadat med ett till, minst. Det är lite VNL och inte riktigt opakt. Det är glittret som får ta ansvar för att få det opakt, basen klarar det inte riktigt själv, så det är tur att det är massor med mikroglitter i.
Formula: 3
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Nail de Royale

2 kommentarer:

  1. Nidhi är ju annorlunda än de andra i den kollektionen. Men ändock fin.
    Denna gillar ju jag såklart. Det är verkligen många i nagellacksvärlden som inte gillar sånt här tjejigt. Undrar varför det har blivit så att de som gillar nagellack mycket är lite crazy i färgvalen? Haha. ^^

    SvaraRadera
  2. Ja, det är spännande det där. Men så mycket roligare att det går att se alla färger man kan tänka sig på lack ute på bloggarna!

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.