söndag 12 juni 2011

Water marble med skimmerlack

Ni har ju fått se ett par water marbles på sista tiden men jag har också gjort några som jag ska bespara er obehaget att behöva titta på. Jag kom fram till att det bara funkade med creme-lack för mig eftersom alla försök med skimmerlack blev totalt misslyckade, lacket hann stelna innan jag kunde jobba med det. Men jag såg på andra bloggar hur folk gjorde snygga marbles med skimmerlack och tog reda på vad jag gjorde för fel: det var vattnet! Kallt kranvatten är tydligen inte bra, det ska vara rumtempererat och hellre flaskvatten än kranvatten. Fråga mig inte varför (kanske nån nagelintresserad kemist som kan förklara?) men det hjälpte att byta vatten för nu fick jag även skimmerlack att fungera. Och med mycket gott resultat måste jag säga, är riktigt stolt över den här manikyren!Jag har använt Zoya Trixie och China Glaze Liquid Leather.
Idén kan man hitta hos My simple little pleasures som har tutorials på allt som rör water marbling. Vill ni testa water marbling så spana in hennes blogg och YouTube kanal. Jag kopierade hennes design rätt av för att ta nått som uppenbarligen fungerade för nån annan så hon ska ha credit för den.
Jag tror att water marbeling är min grej, det är hur kul som helst!

8 kommentarer:

 1. Men gud vad snyggt! Jag älskar water marbling men tyvärr så är den kärleken obesvarad... Mina blir jättefula oftast...

  SvaraRadera
 2. Det är väl det gamla trista tipset att öva som vanligt... Annars finns det ju så mycket andra typer av nailart, man hittar alltid nått som passar en, du har ju gjort jättesnygga manikyrer med tejp :)

  SvaraRadera
 3. Wow, så snyggt! Tror att det här kan vara den snyggaste water marblingen jag sett!

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket! :)

  SvaraRadera
 5. Men oj, vad snyggt det var. Jsg är nog alldeles för lat för att pilla med det där men det är kul att kolla andras konstverk.

  SvaraRadera
 6. Det är bra att ni gillar det för det lär komma mer framöver :)

  SvaraRadera
 7. Jag håller med Pamsan! Och Nailtastic! Så jävla snyggt!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.