tisdag 21 juni 2011

Water marble i rosa och grått

Gilda har sina sidor, hon är väldigt svår att göra water marbling med! Stelnade alldeles för fort och tryckte undan allt annat i kanterna. Jag undrar vad det är som gör att vissa lack sprider sig så mycket på vattenytan medan andra bara vill ligga i en liten pöl i mitten.

Det mörkgrå är Graphite, ytterligare ett lack i L.A. Girls Metal-kollektion, mycket lättare att jobba med. Och mörkgrått och rosa blev en bra kombination, det tog ner intrycket av det rosa lite så det inte känns så galet.
Med mindre blänk i lacket så att man ser mönstret lite bättre


3 kommentarer:

  1. Jättesnygg färgkombo!
    Ja, visst är det knepigt att lacken beter sig så olika i vatten. Jag har gjort många försök där de bara sjunker till botten som en kletig pärla. Då blir det inte mycket marbling gjort.

    SvaraRadera
  2. Ja det femomenet känns igen, för mig blir det så när droppen ramlar av penseln för tidigt, på för hög höjd över vattnet, då går den igenom vattenytan istället för att fastna i ytspänningen. Väldigt irriterande! Men vissa lack kanske gör så jämt, jag har inte stött på nått, men det är ju inte alls otänkbart.

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.