lördag 21 maj 2011

CND Effects på Kubiss 43

Min rumskamrat/kombo får ofta var försökskanin med mina nagellack, när jag får paket och är nyfiken på alla lack på en gång går hon så snällt med på att ha en färg på varje nagel! Den här gången anmälde hon sig frivilligt eftersom hon var fascinerad av CND Effects och hur stor effekt det blev på svart. Så vi tog en annan grundfärg för att se hur det blev uppe på det.
Valet föll på ett rosa cremelack från Kubiss. Inköpt på Gekås för många år sedan innan nagellacksintresset verkligen tog fart. Idag hade jag knappast köpt en sån nyans och dessutom i en flaska där penseln är så kort att den är på gränsen till oanvändbar. Men billiga är de!
Jaja, till saken. Så här blev tio av CND Effects lacken i ett lager över rosa. Fråga mig inte vilket som är vilket, det kunde jag knappt hålla reda på när vi lackade eftersom flaskorna ser likadana ut!


Som ni ser är effekten inte riktigt i klass med hur det blir på svart, för att uttrycka det milt. Det blir ett svagt skimmer på naglarna men man ser det inte om man inte tittar noga. Det är kul att experimentera och jag tror att det går att hitta bra kombinationer men man får nog leta lite för att hitta en kombination där det verkligen syns ordentligt. Om man inte bara vill ha lite skimmer förstås, det är ju ett enkelt och diskret sätt att liva upp ett cremelack.
Nån annan än jag som målar nagellack på bekantskapskretsen? Jag har försökt med pojkvännen ett par gånger men där blir det blank nej, tråkmåns :p

6 kommentarer:

 1. Haha, min sambo säger också NEJ när jag frågar om han inte vill prova! Har däremot en kompis som är här ibland och alltid vill lacka i någon rosa nyans..

  Tycker för övrigt att effekten här ovan är alldeles för fisig. Men det är bra att bli påmind om att bara nyttja den här typen av lack på mörkare nyanser så man slipper slösa i onödan. ;o

  SvaraRadera
 2. Den enda omkring mig som vill lacka naglarna är min mamma och syster. men min syster vill ALLTID ha rött, och min mamma är så feg så det blir alltid någon beige/nude-färgad som knappt syns.

  Tänk om man hade haft någon i närheten som var lika nagelgalen som en själv... Vilken dröm...

  SvaraRadera
 3. Chaosophia - Ja precis, man får spara det till bättre sammanhang :)

  NailsbyNoir - Du får tvinga på dem grönt och blått nån gång ;) Man vet ju inte vad man gillar förrän man testat!

  SvaraRadera
 4. Effekten blir helt klart bättre över svart! Men som upplivning av ett creme-lack går det ju bra. Min favorit är nog Sapphire, blått å lila är ju mina svagheter.

  Cactus - Prova galna färger är alltid kul! Å skulle något bli en katastrof är det ju tur att jag har dig som kan ta hand om de stackars ratade nagellacken... ;P

  SvaraRadera
 5. Hihi, ja det är tur :D

  SvaraRadera
 6. Ett bra sätt att få folk att bli modiga att testa nya färger är att ha med sig (eller plocka fram om man är hemma) lack i olika färger, sedan låta dem leka. Vet "försökskaninen" om att de kan ta bort lacket direkt tror jag de vågar lite mer.

  Visade en nagelblogg för svärmor och hon kunde inte sluta bläddra bland de olika färgerna. Kul att se (hon hade dessutom köpt sig 3 nya lack alldeles nyss, blev sugen när hon såg jag köpt lack som hon läst om på min blogg). Så denna galenskapen smittar av sig åt alla håll.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.