söndag 29 maj 2011

Ozotic - 506

I flaskan är 506 väldigt likt 505 som jag visade igår. Skillnaden är att det här är lite mer blåtonat medan 505 är mer grönt. Förutom den blå/gröna dokroma färgen är de andra färgerna de samma. Mycket lila i olika nyanser och i visst ljus blir det nyanser ända till guld i spektrumet. Tyvärr är det helt himla hopplöst att fota, så jag vet inte hur mycket av de underbara färgerna som faktiskt förmedlas på bilderna. Jag tog hundra kort av det: utan blixt, med blixt, under lampa, i fönstret, med olika inställningar på kameran och i olika vinklar… men lyckades ändå inte fånga alla färgskiftningar!
Det blir bildspam för att försöka visa så många vinklar som möjligt.

här syns de guldgröna tonerna lite i kanterna av flaskan
Formulan är lättmålad och precis likadan som 505. Det är lagt över två lager svart cremelack och sedan fyra lager av 506. Av det andra, 505, fick jag ju lägga fler lager för att få färgerna att ljusna och bli tydligare, men här tyckte jag att det räckte med tre, sen blev det ingen skillnad även om jag la på ett fjärde. Det kan dock bero på att det var sol när jag fotade 505 och regn idag.
Formula: 4
Färg i sin genre: 5 (men åter igen en irrelevant betygsättning)

Inköpsställe: PicturePolish

Bonusbild: den här effekten trollade min kamera fram när jag slog på blixten. Det är skimmerpartiklar i lacket och de måste ha fångat blixtljuset. Det blev otroligt vackert men det ser inte ut så här glittrigt i verkligheten, tyvärr.

6 kommentarer:

 1. Vilka fantastiska lack!! Kanska man skulle skippa att köpa en massa andra lack och lägga pengarna på några av dessa godingar?

  SvaraRadera
 2. Ozotics Pro är verkligen häftiga! Holosarna och multikroma är ljuvliga. Synd att det ska vara så dyyyyyrt. :(

  SvaraRadera
 3. Åsa - Ja, jag har också funderat i de banorna, man borde satsa på kvalitet framför kvantitet... men kvantitet är roligt det med :p Får vänta tills jag är välbetald och har råd med båda delar ;)

  Sminkan - Ja, nu när jag har de här är det ju holosarna som lockar! Men som du säger, priset sätter käppar i hjulen :/

  SvaraRadera
 4. Helt fantastiskt! Förstår inte hur Ozotic gått till väga för att skapa dessa underbaringar.

  SvaraRadera
 5. Mmmmmmmmmmmmmmmmmultikromt. ÄLSKAR!

  SvaraRadera
 6. Nailtastic - Nä precis, vad är det för kemi bakom här, och varför kan inte alla andra hitta på det också?! En kollektion China Glaze med sånna här hade ju inte suttit fel, så vi slapp beställa från Australien

  Chaosophia - Haha, precis :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.