lördag 14 maj 2011

OPI - Not like the movies

Jag lovade ju nyheter från OPI-beställningen och här kommer ett sådant! Jag har också lovat att visa Ozotic-lacken och jag jobbar på det men det har varit stressigt med jobb och pluggande ett tag nu så det har fått prioriteras ner, men det kommer snart också!
Jag börjar alltså med Not like the movies, som har en rätt underlig färg. Den är fin, men väldigt obestämbar och svårt att få grepp om riktigt tycker jag. När jag målade naglarna i går kväll tyckte jag den var lite trist men i dagsljus kom de olika färgskiftningarna fram bättre och nu gillar jag den riktigt mycket. I visst ljus ser den bara silvergrå ut, i annat grön och i ytterligare annat blå. Det är också en svag duokrom effekt av rosa-lila i som flashar till då och då. Den syns dock bara i naturligt ljus tycker jag, jag fick inte fram den alls i lampljus. Det är som sagt en fin färg och jag gillar den men jag älskar den inte, den är kanske lite för blek för mig. Men den är unik i min samling så jag är glad att jag köpte den.Ser ni det lila duokroma? Det var svårt att fånga på bild
 
Så här mycket duokromt i grönt såg det inte ut i verkligheten, spännande att det fastnade på bild

Formulan är skir som jag vet inte vad, tre lager gjorde inte mycket alls på naglarna. Men sen slog det fjärde till och fixade saken. På bilderna är det dock fem för att det skulle bli helt opakt även där jag slarvade lite med appliceringen och inte la lika tjocka lager som i övrigt.
Formula: 3
Färg i sin genre: 4 (vad det nu än är för färg)

Inköpsställe: Nail de Royale

2 kommentarer:

  1. Det finns 2 varianter på detta OPI lack med samma namn. Och jag tror att du har den senare versionen.
    http://www.flickr.com/photos/neglelakkmani/5503920416/

    SvaraRadera
  2. I så fall bytte de himla snabbt för jag köpte den rätt tidigt :p Men det förvånar mig ju inte, OPI har ju tagit för vana att slakta sina snyggaste lack

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.