söndag 15 maj 2011

OPI - DS Extravagance

På begäran fortsätter vi med det här!

Min senaste OPI beställning innehöll mina första lack i OPI’s DS-kollektion och bland annat den här holografiska skönheten, Extravagance. Det är obeskrivligt vackert och gick direkt upp på min topp tre lista över de snyggaste lacken jag äger. Nästa gång jag vill använda ett rödlila lack kan jag inte föreställa mig att jag sträcker mig efter nått annat än det här.
Det är en djup rödlila nyans men det är ändå blått i för det är en kall färgton. Och så fullspäckat med holografisk glitter. Även i skugga är den jättefin eftersom grundfärgen är toppen och den ser helt klart glittrig ut. Men i solen blir det ett helt fyrverkeri på naglarna och det går inte att göra annat än att sitta hela dan och titta på naglarna. Jag älskar den här! Titta bara!
OPI’s borste är ju väldigt bred i vanliga fall men den här var extrem. Jag kollade på mina andra flaskor och ingen borste är riktigt så här bred så jag måste fått ett exemplar som brett ut sig lite extra under tillverkningen. Så jag tyckte det var svårmålat på grund av borsten, ska nog klippa av några strån till nästa gång. Lacket i sig är däremot helt perfekt, det är bara två lager på bilderna och ett lager täckte faktiskt helt. Det andra lagret behövdes bara för att ge färgen lite mer djup. Så en ovanligt bra formula med tanke på att det är ett hololack.
Formula: 5
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Nail de Royale

4 kommentarer:

 1. Extravagance är verkligen ett vackert lack!

  SvaraRadera
 2. Visst är det!

  SvaraRadera
 3. Det är grymt snyggt! Jag äger faktiskt inte ett enda OPI DS, men skaffar jag någon gång så kommer detta vara bland de första jag klickar mig till!

  SvaraRadera
 4. Ja, det här är ett bra köp, den är fantastisk!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.