fredag 20 maj 2011

Nubar - Reef Green, med OPI - Black Shatter

Reef Green är ett riktigt vårigt nagellack. Sådär skirt ljusgrönt som knoppiga björklöv… känner mig riktigt poetisk av det här :p Det är ett väldigt fint ljusgrönt med mycket gult i, en varm grön.
Jag kände för nått med stora kontraster så det ni får se är med ett lager OPI Black Shatter målat över halva nageln + topplack för att få det svarta glansigt. Förutom Silver Shatter har jag verkligen varit sist på bollen med crackel-lacken i allmänhet, och Black Shatter i synnerhet. Men bättre sent än aldrig!

Reef Green är ganska rinnigt så man får måla tunna lager. Första lagret blir flammigt och täcker bara fläckvis. Andra lagret fixar tyvärr inte problemet eftersom det är rätt skirt. Det är inte helt lättarbetat tyvärr och krävde fyra lager för att få det jämnt och helt opakt. Det blir också en hel del penselsträck i lacket. Men som vanligt väger färgen upp!
Men, och det här är ett stort men, det missfärgar naglarna! Jag tycker det är en väldigt otrevlig egenskap hos nagellack eftersom jag går helt utan lack med jämna mellanrum. Jag tycker riktigt illa om när naglarna har otrevliga nyanser av gamla lack. Det här lämnade skumma gul-orange-gröna skiftningar. Och det var inte bristen på underlack som gjorde det, jag hade samma suveräna underlack från Seche som vanligt. Jag tycker inte det är okej att nagellack missfärgar naglarna genom underlacket, det blir helt klart avdrag på betyget för det!
Formula: 2 (hade det inte missfärgat hade det fått en trea)
Färg i sin genre: 4

Inköpsställe: Nail de Royale

9 kommentarer:

 1. Bilderna verkar inte funka!

  SvaraRadera
 2. Vad bra att du sa till, tack!
  Nu ska det funka hoppas jag, jag ser dem igen iaf. ...Det har varit lite för mycket strul med Blogger ett tag nu, börjar ångra att jag inte valde ett annat hem åt min blogg :(

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Jag har mitt Black Shatter otestat i en låda... :D

  SvaraRadera
 4. Det var värst, det som blev sån hype kring den, jag trodde alla bloggarna hade hunnit visa upp den ;) ...Den stod allt oanvänd i ett par veckor hos mig med, så mer än så lockade den inte :p

  SvaraRadera
 5. Nu när jag kunde se bilderna så kan jag inte säga annat än att det är snyggt! Själv har jag inte ens Black Shatter. :D Shatter som shatter, så länge man har färgerna man vill ha kan väl inte märket spela så stor roll.. tror jag.

  SvaraRadera
 6. Jättesnyggt!

  Nu blev jag inspirerad, måste nog sätta mig och fixa naglarna nu... :-)

  SvaraRadera
 7. Chaosophia - Nä precis, jag tror inte heller det e nån skillnad på dem, det var bara inget annat svart crackel som ramlade ner i knät på mig :p

  NailsbyNoir - Hihi, så roligt att det gav inspiration :D

  SvaraRadera
 8. Läckert! Måste testa denna manikyr nångång.

  SvaraRadera
 9. Ja, det blev inte alls dumt, testa det :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.