tisdag 17 maj 2011

OPI - Simply smashing

Simply smashing är verkligen ett passande namn på det här lacket. Det ingår i OPI’s samarbete med Serena Williams och man får verkligen associationer till tennisboll av det här. Som ni säkert märkt vid det här laget är jag svag för ljust gröna färger med mycket gult i och det här är precis ett lack i min smak! Dessutom är det jätteglittrigt vilket bara gör det hela bättre. Glittret skulle säkert mått bra av att fotas i solen men det var inte minsta tillstymmelse till sol när jag skulle fota detta så det fick bli skuggbilder.Formulan är lättmålad men skir, det är sex lager på bilderna och fortfarande VNL (iaf i verkligheten även om det inte syns så tydligt på bilderna). Jag orkade bara inte fortsätta måla lager på lager men egentligen hade det behövts minst ett till. Får ta ett annat ljusgrönt mer täckande lack under nästa gång.
Jag kommer inte heller överens med OPI’s breda borste eftersom mina naglar är ganska små och smala. Så det blir kladd i nagelbanden, men det går ju inte att lasta själva lacket för det, bara borsten som är för bred.
Formula: 3
Färg i sin genre: 5

4 kommentarer:

 1. Superfint! Älskar skimret!

  SvaraRadera
 2. Gulgrönt är inte min cup of tea. Men skimret är ju snyggt, helt klart.

  SvaraRadera
 3. Sex lager?! Haha, usch.. Nu är jag rätt glad att jag inte klickade hem det ändå. Färgen är inte så speciell i mina ögon, att sex lager är okej.

  SvaraRadera
 4. Sarah - Tur att alla tycker olika så det blir variation i världen :)

  Chaosophia - Nej, sex lager är i mesta laget, ett färgat lack under krävs som sagt

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.