fredag 27 maj 2011

OPI - My private jet (den nya upplagan)

Här kommer lite av en besvikelse, fast det var förståss väntat. My private jet finns ju i två upplagor (kanske fler?): en holografisk och en som bara låtsas vara holografisk. Eftersom jag just köpt min flaska ny är det den mes-holografiska versionen. Ska man ha en ”riktig” får man leta på e-bay.
Lacket består av en mörkgrå bas med lite hologlitter i. I originalet är det betydligt mer men OPI bestämde sig tydligen för att hologlitter är dyrt och behöver snålas på. Så effekten i den här är inte ens vad jag vill kalla holografisk. Det är helt enkelt bara lite glitter i. I solen kommer det fram bättre (bilderna är tagna i fullt solsken) men effekten är fortfarande löjligt sparsam jämfört med… ja i princip alla andra hololack. Nä OPI, det är inte okej att göra så här!
Varför jag köpte den ändå? Hmm, antar att jag ville se själv det som alla andra bloggare redan skrivit om :p Det kan nog hända att det här hamnar i en giveaway en vacker dag. Förhoppningsvis finns det andra som gillar det bättre än jag.

...Det är ju naturligtvis inte fult på något sätt, ett helt okej lack för vad det är. Det är bara en sådan besvikelse jämfört med vad det kunde, och borde, ha varit! Därav det låga betyget. 


Till dess försvar är det väldigt lättlackat, två lager räckte mer än väl och trots OPI’s pensel var det lätthanterligt.
Formula: 5
Färg i sin genre: 1
...Måste erkänna att jag trots allt föredrar nagellack där betygen är de omvända :)

2 kommentarer:

  1. Hej! Nu så ligger din blogg äntligen på min blogglista! Jag har nog samma version som du av MPJ men skulle inte tacka nej till den riktiga!! Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Å tack så mycket, vad roligt! Ja, orginalet är nog lite mer lockande :p Detsamma!

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.