måndag 30 maj 2011

OPI - DS Sapphire

Det här är det sista lacket från OPI som jag köpte i senaste lackbeställningen, och är till skillnad från My private jet en oväntad besvikelse. Sapphire är silver-blått, kanske med lite turkost inslag och hur fint som helst i flaskan. Det lär nog dock få stanna där i tyvärr för holoeffekten ville inte komma fram riktigt på naglarna. Jag har andra hololack från Makeup Store, och fler på väg från Nfu Oh, att ta till när jag vill ha spektakulära regnbågar på naglarna så det finns ingen anledning att använda det här. Det försöker spela i samma liga som dem men misslyckas totalt. Nu var det inte strålande sol när jag fotade men MUS’s lack är superholografiska även i skugga så det är ingen förmildrande omständighet. Det kommer kanske sluta som frankenlack, vore säkert kul att blanda det i nått annat för att få lite holoeffekt.
I fönstret utan direkt sol, man kan se liiite regnbågseffekt
  
Med blixt för att visa hur fint det är i flaskan

5 cm under skrivbordslampan lyckades jag få fram så här mycket regnbåge, suck

Formulan var helt okej, jag tyckte det var betydligt mer lättmålat än de andra OPI jag provat på sista tiden, kanske för att det här var tunnare så det inte blev lika mycket på penseln. Å andra sidan var det ganska skirt, tre lager på bilderna och om man tittar på naglarna riktigt noga kan man nog önska ett fjärde.
Formula: 4
Färg i sin genre: 2

Inköpsställe: Nail de Royale

7 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att det inte är så mycket holoeffekt i det här, men det ser ju fint ut ändå.

  SvaraRadera
 2. Hm, mitt var massa holografiskt.

  SvaraRadera
 3. Roxcat - Ja, visst är det fint, men jag önskar att det var finare :)

  Sarah - Det vore ju inte det minsta förvånande om det finns flera upplagor av den här också med mer eller mindre effekt.

  SvaraRadera
 4. Jag måste prova mitt igen och se vad jag tycker.

  SvaraRadera
 5. Jag kan hålla med om att Sapphire inte är någon jättehöjdare. Fint, men inget speciellt. OPI har gjort många som är finare.

  SvaraRadera
 6. Woho, nu funkar det ju att kommentera igen! Har krånglat med alla Blogger-hostade bloggar för mig senaste veckan. :(

  Över lag så är jag faktiskt inte ett dugg imponerad av OPI DS. Visst, det finns fantastiska juveler, men jag tycker att det är lite ojämnt. Verkligen hit eller miss, så att säga.
  Visst, Sapphire är fint, men.. lite tråkigt på något vis.

  SvaraRadera
 7. Skönt att det funkar igen, jag har saknat dig :)
  Nä jag håller med, det var Extravagance som var riktigt häftig, de andra har varit lite av en besvikelse. OPI kunde ha gjort dem helt fantastiska men lät bli, himla trist.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.