måndag 23 maj 2011

CND - Jade Sparkle

Hon som ber, hon ska få ;) Chaosophia ville se nr 12, så här kommer den!
Jade Sparkle har massor med glitter i grönt. Inte för att det syns i flaskan men på naglarna förvandlade det snabbt den svarta grundfärgen till grönt glitter. Jag tyckte ju att tre lager av Sapphire Sparkle var i mest laget men det är inget problem med Jade, det räcker gott och väl med två och redan med ett lager gav det ordentligt effekt.
Jag la det över svart på fyra av fingrarna och på tummen ansträngde jag mig för att hitta ett annat lack som det kunde tänkas bli snyggt på, istället för att ta det grå igen. Valet föll på China Glaze Bogie. Om ni vill se hur det ser ut ensamt har Scrangie som alltid en eminent bild här.
Effekten på svart är slående och jag gillar det skarpt. Ovanpå Bogie blev det också riktigt bra, gillar kanske den effekten mer, svårt att säga när man bara har det på en nagel. Det blev en guld-beige-grön obestämbar färg, jag har inget annat lack som kommer ens i närheten av att se ut så här på egen hand. Dock tror jag att jag föredrog det med bara ett lager av Jade Sparkle, när man såg mer av Bogie. Med två lager blev det mer som en ljus och mer beige variant av kombinationen med svart.
Mycket babbel och inga bilder, det får vi ändra på!
Ett lager:

Över Bogie på tummen
Och två lager:


Två lager över Bogie, med blixt

Lika lättmålad som Sapphire och eftersom det är lite mer drag i effekten i Jade så blir det full pott på formulan.
Formula: 5
Färg i sin genre: 4

3 kommentarer:

  1. Woho! Jag kan inte göra annat än att tacka för att du delade med dig av denna härnäst. :) Tycker dessutom att den är löjligt läcker, den där Jade Sparkle.

    SvaraRadera
  2. Ja, den var riktigt trevlig. Vad vill du se nu då? ;)

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.