onsdag 18 maj 2011

OPI - DS Reflection

Detta är Reflection, ytterligare ett lack i DS-serien. Det ska vara holografisk men holoeffekten var väldigt sparsam, lite holografiskt glitter är det i men verkligen inte mycket. Jag tycker det är tråkigt att de gör ett hololack utan att gå in för det och försöka få fram en bra effekt, det är ju ingen poäng med att snåla med hologlittret.
Färgen är ljust, ljust röd. Kanske rosa egentligen men jag tycker den drar lite mot orange på nått vis så jag väljer att kalla den röd. Det är en svag duokrom effekt av guld i flaskan – kanske därifrån det orangea kommer – men det märks inte nått av den på naglarna vilket ju är trist.Formulan var trevlig och det täcker bra. Nu har jag lyckats glömma hur många lager det är på bilderna eftersom det var mer än tio minuter sen jag tog fotona… minne som en guldfisk! Men max tre i alla fall, det var en bra formula.
Jag kan tänka mig att det här kommer sluta som frankenlack, skulle vara kul att blanda i en mörkare röd för att få fram en bättre grundfärg, nu när holoeffekten inte är så mycket att hurra för. Jag tror att man kan blanda till den här effekten själv genom att ta ett ljusrött lack och droppa i en omgång China Glaze Fairy dust. Har gjort det med ett lila frankenlack och fått fram nått liknande.
Formula: 4
Färg i sin genre: 3

Inköpsställe: Nail de Royale

6 kommentarer:

 1. Det är en fin röd, men det är verkligen synd att de snålat så med hologlittret. De hade chansen att göra ett verkligt läckert hololack, men fegade i stället ur. Trist.

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det! När man nu kan så måste man ju gå in för det! Och det finns ju inte ett överskott av riktigt röda hololack med stark effekt där ute så det hade säkert sålt som smör

  SvaraRadera
 3. Grymt läckert, det här vill jag ha på tårna i sommar!

  SvaraRadera
 4. Ja, det passar nog riktigt bra som pedikyr!

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att jag har detta, så snyggt!

  SvaraRadera
 6. Det är inte lätt att hålla reda på samlingarna alla gånger :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.