måndag 3 oktober 2011

Color Club - Beyond the Mistletoe

Beyond the Mistletoe (från Color Clubs julkollektion för 2011 med samma namn) är ett alldeles underbart glitterlack! Det består av ganska stora glitter i en klar bas. De går i ljust turkos men med gott om prismatiskt glitter som glittrat i alla regnbågens färger. (prismatiskt glitter är som holopartiklar fast mycket större. Det bildar inga regnbågar utan varje partikel syns tydligt för sig själv) Det går inte riktigt att sluta titta på naglarna för det är så vackert, och riktigt bländande i solen!

Det skulle nog gå att få det opakt även på egen hand, med tre fyra lager sådär, men jag har svårt att få sånna stora glitterpartiklar att hamna jämnt i kanterna av naglarna. Så jag la det uppe på ett silverlack. Det är två ganska tjocka lager på bilderna och det ger ordentlig effekt. Det är lite som att lacka med socker :p Men ett rejält lager Seche Vite gör det hyfsat slätt.
Formula: 3
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: eBay

11 kommentarer:

 1. Förstår att du svårt att slita blicken från naglarna, glittrar något vansinnigt tom på bilderna=)

  SvaraRadera
 2. Hur likt Simmer & Shimmer tro?

  SvaraRadera
 3. Angelica - Ja, det är riktigt härligt!

  Sarah - Det är en bra fråga... :) Jag har inte båda men när jag googlar på swatcher så ser det ut som S&S är mer blå medan den här är mer åt det grönturkosa hållet. Och sen är det inte prismatiskt glitter i S&S som jag förstått det?

  SvaraRadera
 4. Snyggt, men hjälp vad hemskt det ser ut att vara att måla med.

  SvaraRadera
 5. Oh vad tjusigt! Vill haaa!!! :D

  SvaraRadera
 6. Okej..bara så jag fattar här.. är China Glaze Atlantis (som jag har fn på tånaglarna :) "prismatiskt glitter"? Yes? No?

  SvaraRadera
 7. Chaosophia - Det var inte så illa faktiskt, fast det handlar mer om att sprida ut klibbigt glitter än om att lacka naglarna :)

  Annie - Visst är det! :)

  Kitty - Jag har inte Atlantis själv, men att dömma av beskrivningar och bilder på nätet, så japp :)

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar glitterbomb! Den är får CCs senaste kollektion va?

  SvaraRadera
 9. Roxcat - ja det här är inte dumt!

  Kajalen - Ja... jag la till det i texten, var så inne i glittret att jag missade att vara tydlig :p Bra att du påminde mig!

  SvaraRadera
 10. Det där var ju jättevackert! Måste spana in den här kollektionen, men just nu tar jag det lite lugnt med inköpen eftersom jag har så himla många otestade.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.