fredag 28 oktober 2011

Konadtest av Color Club's Foiled lack

Annie ville se ett konadtest av Color Club’s Foiled kollektion också, så det kommer här! Ni har fattat grejen nu va, att om ni önskar nått så fixar jag det? :) …Inom rimliga gränser då ;)
Foiled-lacken var riktigt trevliga att konad’a med, de små fjompiga blommorna höll ihop och fastnade på nageln som de skulle. De täcker bra på vitt och helt okej över svart. Den snygga finishen blir bra även i så tunna lager som konadstämpling ger. Sen är ju lacken i milda färger så det blir ju inte direkt neon av dem i konadform, men de gör sig själva rättvisa så att säga. Jag är långt ifrån en expert på konad, har inte sysslat vidare mycket med det, water marble och akrylfärg är mer min grej. Men jag tycker att de här lacken gav ett bra testresultat.
Sex lack, fem naglar, you do the math… så två lack fick dela på långfingernageln.

Vill ni se lacken för sig själva finns det en sammanfattning här.

8 kommentarer:

 1. Ännu ett superbra test! :-) Det blir väldigt fint om man stämplar dem över ett krämlack i samma färg fast lite ljusare. Jag gjorde t ex en Konadikyr med ett mellanblått lack som bas (minns inte vilket, typiskt), sen stämplade jag mönster över med Color Club Cold Metal och avslutade med CND Effects Sapphire Sparkle. Det blev fint! Även utan Sapphire Sparkle var det fint. :-)

  SvaraRadera
 2. Saga - Det låter som en väldigt snygg komination! Du får skaffa en egen blogg och visa oss :D

  SvaraRadera
 3. Hehe jag har funderat på en blogg, men jag tycker det verkar svårt att få till fina bilder. Jag har egentligen ganska smala bleka fingrar men på foto ser de ut mer som gula prinskorvar (eller falukorvar t.o.m. ibland). Det är svårt att fånga färgerna på bild också! Jag beundrar verkligen er nagelbloggare som får till så fina bilder! :-)

  SvaraRadera
 4. Saga - Mina fingrar och naglar ser heller inte så kul ut på bild alla gånger, kameran förstärker alla dåliga sidor :p Men hur bilderna blir beror bara på hur hög standard man själv har och vilka krav man ställer. Det finns gott om bloggare som lägger ut så dåliga bilder att jag hade skämts ögonen ur mig om de var mina... tagna med mobilkamera, ingen skärpa alls, i så dåligt ljus att färgerna inte ens är i närheten, blå lack blir grå eller gröna... men de bloggar på och är glada och det är ju huvudsaken :) Så med den inställningen du har skulle du ju garanterat inte vara värst ;) Testa vetja', ge det en månad och är det inte kul så är det ju bara att lägga ner, det är fördelen med nätet, man gör som man vill :)

  SvaraRadera
 5. Ja det har du rätt i, man kan ju alltid testa. Jag har dock ganska höga krav på hur jag vill att det ska bli. Jag vill lyckas med så fina bilder som på din blogg, Nailtastic, eller några av de andra stora nagelbloggarna (eller nästan iaf). Jag får ångest av suddiga bilder med kladdigt lack. :-D Jag får börja öva och ta en massa bilder och så får vi se om jag vågar mig på en blogg sen. ;-)

  SvaraRadera
 6. Ja, gör det :D Testa att börja fota och göra inlägg. Jag gjorde säkert fem inlägg innan jag publicerade nånting och lät nån annan hitta bloggen :) Och sen utvecklas man jättesnabbt när man väl börjat. Om du går tillbaka i mitt arkiv och tittar på de första bilderna så var de hopplösa :p För att inte tala om hur sorgliga mina naglar såg ut! Men man blir snabbt bättre och hittar sin stil och sin nish. Bloggen kräver en del tid och energi, men jag tycker att det absolut är värt det :)

  SvaraRadera
 7. Oh yay tack så mycket!! :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.