lördag 8 oktober 2011

Milani - Key Lime Shine

Både jag och Angelica lyckades köpa Key Lime Shine utan att förstå varför när vi väl fick hem det. Jag hoppades att det skulle vara roligare på naglarna är det var i flaskan, men icke… I flaskan ser det ut som ett metalliclack, eller i alla fall ett skimmerlack, medan det på naglarna visar sig vara frost, så det blev till och med sämre.
Det är i princip silverfärgat, men sen har nån råkat spilla tre droppar grönt i det så att det blir gröntonat silver. Fast så svagt att det nästan ser smutsigt ut. Det är ju en unik färg och den är inte så dum egentligen, lite skum, lite udda, men ändå rätt trevlig. Smickrande för att vara svagt grönt. Även om jag kan tycka att de gott kunde spillt en fjärde droppe i. Kanske gör jag det själv…
Frost är inte min favoritformula, penselmärken… Fast det är egentligen inte så illa med den här, det finns betydligt värre frostlack. Och den täckte bra på två lager, nästan ett.
Ett väldigt mitt-emellan-lack helt enkelt. Helt okej. Kanske har jag det om jag ska matcha nått speciellt, jag tror jag har en kofta som skulle passa till det. Men jag hoppar ju inte direkt upp och ner av lycka över det…
Formula: 3
Färg i sin genre: 3

Inköpsställe: BeautyJoint

7 kommentarer:

 1. Nja, det här såg inte så vackert ut. Brukar ju gilla udda färger och jag har inte något liknande själv, men nä, det funkar liksom inte.

  SvaraRadera
 2. haha, det där lacket har jag också någonstans i botten på en Helmerlåda. Det måste ha funnits någon överjordiskt vacker swatch på det eftersom det hamnat hos så många bloggare.. :-)

  SvaraRadera
 3. Hmm.. jag tyckte nog det såg rätt fint ut ändå.. =) Fast jag vet inte jag vill ha det.

  SvaraRadera
 4. Det här lacket har ju helt fel namn! Key lime är ju ett tokgrönt lack med gula toner som går lite åt minthållet. Det vet ju alla :)

  SvaraRadera
 5. Efter att sett dina bilder på det nu så förstår jag fortfarande inte varför jag klickade hem detta. Ingen gräsligt lack men det måste ju funnits andra mer wow-baserade lack än detta...
  Måste snart testa det själv och se vad jag tycker då.

  Tack för länkningen=)

  SvaraRadera
 6. Nailtasic - nä, det var inte så snyggt som jag hoppades...

  PolishPig - Haha, ja det är nån som lurat oss allihop :P

  Roxcat - Ja, det kunde varit värre, men inte nått som man direkt måste ha i samlingen :)

  Kajalen - Ja, håller helt med, fel namn som pricken över i'et :P

  Angelica - Så lite så :) Hade du inte skrivit om det på din blogg hade jag nog låtit det stå otestat lääänge :p
  Jag hittade bilden som jag tror är ansvarig för att jag köpte det... önskar det hade sett mer ut så! http://www.google.se/imgres?q=milani+key+lime+shine&um=1&hl=en&newwindow=1&safe=off&sa=N&tbm=isch&tbnid=ffWoUWqlAoa8hM:&imgrefurl=http://polishaddict.com/category/milani/&docid=Ycfmv5C5v-SpJM&w=272&h=400&ei=2e-RTp6vHOLi4QSg1oXQAQ&zoom=1&biw=1177&bih=745&iact=rc&dur=259&page=1&tbnh=123&tbnw=84&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=21&ty=87
  Kära nån vilken lång länk >.<
  Ska bli kul att läsa om vad du tycker om det :)

  SvaraRadera
 7. Nja... Inte min kopp te. :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.