tisdag 18 oktober 2011

Sammanfattning: Color Club - Foiled

Dags för kollektionssammanfattning av Color Club’s Foiled-kollektion då!
Det bästa med den här kollektionen är ju finishen! De har verkligen lyckats och metallic-finishen de här lacken är helt underbar! Formulan är också hur bra som helst, två lager räcker för alla lacken och de torkar på ett ögonblick.
När det gäller färgerna så tycker jag att de hänger ihop bra, det spretar inte utan man ser att de haft en röd tråd. Det är en vintrig kollektion med övervägande ljusa färger som passar till den metalliska finishen. Jag kan ifrågasätta nyttan med två rosa lack i kollektionen eftersom jag inte är förtjust i rosa själv. Men ska man sälja nagellack till de stora massorna som inte är insnöade nagelnördar så är ju rosa ett säkert kort, så det var väl ett taktiskt drag antar jag. Även om jag hellre sett att de bytt ut det mesrosa mot ett turkost lack :)
Jag hade också önskat att den här kollektionen var dubbel. Color Club släpper ju ofta dubbelkollektioner med 2x6 lack som hänger ihop men ändå är varandras motsatser lite grann. Tänk på Alter Ego kollektionen till exempel, där ena halvan är mesiga cremelack och den andra halvan är skimmer och duokromt. Så hade jag velat att de här var också. Då skulle de här lacken motsvara de lätta och diskreta medan den andra halvan hade samma finish naturligtvis, men med riktigt knalliga färger. Cold Metal hade kunnat flytta över och fått kompisar i samma stil. Ett riktigt knalligt grönt, ett djupt turkos, och ett fuchsia-rödrosa för den rosa biten… Mer färg helt enkelt. Jag tror det hade blivit bra :) Får hoppas att Color Club kommer på det själva en vacker dag!
Här kommer bilder och länkar till lacken, i den ordning jag tycker bäst om dem :) Cold Metal och Perfect Mul-ten kommer på delad förstaplats. Sedan Antiquated, Lumin-icecent, Hot Like Lava och sist Foil Me Once.

Perfect Mul-ten

Cold Metal

Antiquated

Lumin-icecent

Hot Like Lava

Foil Me Once

Vilken är era favoriter? Ska ni köpa eller har ni köpt nått av dem? I så fall vilka?

14 kommentarer:

 1. Perfect Mul-ten ska jag definitivt skaffa. De andra kan jag tänka mig om ekonomin tillåter. :)

  SvaraRadera
 2. Åh, den här samlinngen har jag sneglat på ett tag. Bra sammanfattning, hoppas Color club läser och tar till sig. :-)

  Jag är nog mest sugen på Perfect Mul-ten och Hot Like Lava. Konstigt nog så har jag gått och blivit lite kär i rosa på sistone. Kanske jag håller på att bli sjuk?...

  SvaraRadera
 3. Hmm.. jag antar att jag har fått det lite om bakfoten, men jag trodde att den glittriga kollektionen var dennas "andra halva" eller vad man ska säga... Men jag håller med, mer av denna typ av lack! :D

  SvaraRadera
 4. Vem vet om de trillar hem i lådan en vacker dag, önska kan man ju! Favoriterna är Perfect Mul-Ten och Foil Me Once.

  SvaraRadera
 5. Pamsan - Ja, grönt är aldrig fel :)

  Annika - Man kan ju hoppas :p ...Nog för att man kan ändra sig men till att gilla rosa, det är ett stort steg ;)

  Annie - Jag tolkade det hela som att Beyond the Mistletoe var julkollektionen och Foiled och Backstage Pass är höstkollektioner. Men de har verkligen släppt mycket samtidigt!

  Angelica - Hoppas det :) Perfect Multen verkar vara favoriten bland de flesta

  SvaraRadera
 6. Jag älskar den här kollektionen! Har alla 6 lacken. De är dessutom jättebra till stamping!

  Jag vill också ha 6 lack till! Turkos hade varit jättefint, både ljusare turkos och mörkare teal, och gärna ett lila!

  Har du något tips på ett lila metallic/foil-lack som påminner om de här i finishen?

  SvaraRadera
 7. Saga - Jag kan bara utgå från min egen samling, det är så svårt att uttala sig när man inte sett lack i verkligheten... Men finishen är inte helt olik KleanColors Metallic-lack, bara man hoppar över överlacket. Jag vet inte vilken typ av lila du är ute efter men Metallic Purple eller Metallic Fuchsia... annars är Nubar Vaso i samma familj också, men en mycket mer ljus lila åt det rosa hållet. Hoppas nått av dem är åt det hållet du tänkte! :) Nån annan som har nått tips så fyll gärna i!

  SvaraRadera
 8. Oj vad fina dom är, ska skaffa mig ett par av dessa :) Gillar foil och Lumin-icecent ser ju ut som ett perfekt foil.

  SvaraRadera
 9. Honi - Ja, de är verkligen snygga!

  SvaraRadera
 10. Tack för tipsen! Nubar Vaso ser väldigt fint ut! Jag har några andra lack ur den kollektionen och de är jättevackra! Kleancolor-lacken är jättejättefina också! Jag har läst att de stinken nåt hemskt så jag vet inte om jag vågar prova dem.

  Detta är så pinsamt men för en stund sen hittade jag ett lila metalliclack i min samling som jag hade glömt, Nfu Oh 68. Undrar om man har för många lack när sånt kan hända? ;-)

  SvaraRadera
 11. Saga - Jag tycker personligen inte att KleanColor lacken är så farliga. De luktar annorlunda, lite mer sött nästan, än andra lack, men inte så mycket värre. Jag tycker alltid att lukten av remover är värre än lukten av lack, och det gäller för KC också :)
  Man kan aldrig få för många lack, det är fullt normalt att glömma vad man har i samlingen! *håller för öronen och säger Bingo bingo i förnekelse* ^^

  SvaraRadera
 12. Har skaffat den gröna. Och Hot Like Lava? Eller? Jag minns inte just nu. Men vill i vilket fall ha båda rosa. Och kanske Antiquated.

  SvaraRadera
 13. Nej, Foil Me Once hade jag, men inte Hot Like Lava, som jag då vill ha. Så var det!

  SvaraRadera
 14. Sarah - Det är inte lätt att hålla reda på samlingen :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.