tisdag 25 oktober 2011

L.A. Girl - Hustle

Det här lacket fick den ovanliga äran att vara full manikyr. Måste erkänna att jag sällan målar min högra hand längre, det känns som om det är bättre att ha en hand omålad än olika lack på händerna, så den får vara utan. Varför just det här lacket hamnade på båda händerna vet jag inte, det stod närmast kanske.
Hur som helst, Hustle har ni sett tidigare i nailart manikyrer för det är trevligt att marbla med, men här är det för sig själv. Det har en djup lila färg. Strikt sett är det blålila men det är mycket rött i också. Det är absolut ingen unik färg i sig, men jag har ingen annan liknande lila i creme-finish och den här var billig…
Formulan är sådär mitt emellan creme och jelly, jag har väldigt svårt att definiera den typen av formula. Det är liksom lite slimigt att måla med men det täcker bättre än ett jelly-lack vanligtvis gör. Det är tre lager på bilderna, det sista ganska flödigt, för att det skulle bli helt jämnt. Och eftersom det är en full manikyr är det överlack på bilderna för en gång skull, det har jag ju aldrig annars.
Formula: 3
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Cherry Culture

12 kommentarer:

 1. Torktiden på detta märke?

  SvaraRadera
 2. Ann - Fullt normal med snabbtorkande överlack. Det var inget jag irriterade mig på igår när jag lackade. Men de torkar inte blixtsnabbt heller, särskilt inte när man får lägga tre lager. Cremelacken jag har är från Disco Brites kollektionen och de verkar hyfsat lika. Deras Metal-kollektion däremot är super, jättesnygga och många av dem täcker på ett lager. Tittar du under L.A. Girl etiketten så har jag alla utom tre eller så :)

  SvaraRadera
 3. Fint, men lite mellanmjölk tycker jag...

  SvaraRadera
 4. Älskar Hustle, det är en fantastisk blurple!

  SvaraRadera
 5. Annika - Cremelack är alltid det tycker jag :p

  Kerstin - Ja, det är helt okej :)

  Sminkan - Bra i nailart fram för allt :)

  Nailtastic - Ja, den är inte dum, svårfotad nyans dock :p

  SvaraRadera
 6. Fint! En omålad hand :O Haha :)

  SvaraRadera
 7. Helga - Haha, ja :p Jag byter ju lack på vänsterhanden tre gånger om dan så det hade aldrig matchat högerhanden om jag skulle lacka den också, så det får vara :)

  SvaraRadera
 8. Vad vackert, jag har inte heller något liknande!

  SvaraRadera
 9. Det är en vacker lila, och visst ser det ut som en jellycreme! Jag har inget lila som går mot jelly, så vitt jag kan komma på, så det här måste jag sikta in mig på att köpa.

  SvaraRadera
 10. Honi - då är det här ett bra alterantiv :)

  Chaosophia - Ska det vara jelly så är det här en bra medelväg tycker jag, rena jellylack är så jobbiga som inte blir opaka :p

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.