lördag 29 oktober 2011

Ozotic - 530

Nu när jag lagt en beställning på nya Ozotic i veckan så det passar det ju bra att posta ett inlägg om ett av de gamla :) Det här är 530, ett duokromt glitterlack. Det är glitter i en klar bas och det är glittren som är duokroma, övervägande guld och röda toner men det flashar till i lila och blått i vissa vinklar. Här är det två lager över svart. Fler lager hade säkert varit bättre men jag ville inte bygga på för tjockt med lack på naglarna, jag gillar inte när det ser tjockt ut. Och så torkar det långsamt nog som det är. Att försöka få det opakt på egen hand är nog inte en bra idé.

Det finns två syskonlack till det här, det ena finns det ett inlägg om som ligger och dräller med 40 andra inlägg i arkivet… borde tömma det nån gång! Men jag ska ta om fotona till det… De är fina och roliga alla tre men inte riktigt vad jag tänkte mig när jag köpte dem.
Formula: 3
Färg i sin genre: 3 (vilken genre det nu är…)
Inköpsställe: PicturePolish

4 kommentarer:

  1. Jag har ett av dem och är inte så jätteimponerad heller. Men, det är ju inget fel på dem...

    SvaraRadera
  2. Kerstin - Ja, inte så dumt :)

    Nailtastic - Mm, fast det kunde varit ännu bättre :)

    Sminkan - Nä precis, inget fel på dem, men... inte vad jag hade hoppats på heller riktigt. De gör sig himla bra på cabochoner dock :)

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.