måndag 10 oktober 2011

Water marble med L.A. Girl Disco Brites lack

Jag övar på att fota i kasst ljus nu inför vintern… det går sådär. Det här är en kombination av lampa och kvällsljus. Färgerna blir bra men ca 1 foto på 15 blir tydligt och inte suddigt. Jag är i desperat behov av ett stativ till min kamera! Och om jag skaffar ett stativ kanske jag kan ge mig på att göra tutorials som filmer istället för textmassor. Vad skulle ni tycka om det?
Hur som helst. Manikyren är en water marble med tre av de nya lacken från L.A. Girl ur Disco Brites kollektionen. Inte alls dumma att marbla med, även om jag har träffat på bättre, de är lite slimiga :) Men färgerna blev tydliga och klara på naglarna, och det är huvudsaken. Jag är inne i en period där jag verkligen gillar knalliga färger ihop med varandra!
Det rosa är Platforms, det gröna heter Can U Dig It och det blå Funkadelic. Jag gillade att det blå och det rosa flöt ihop en liten aning så det blev lila i skarvarna :)

8 kommentarer:

 1. Usch jag gillar inte ljuset som är nu! speciellt grådaskiga dagar... får också problem med suddiga bilder. Din manikyr piggar upp dock! :)

  SvaraRadera
 2. Men, helt underbar manikyr!!!

  SvaraRadera
 3. Åhh, vilken humörhöjare. Precis vad jag behöver idag... :-)

  SvaraRadera
 4. Oh, snyggt! Galet sköna färger :)

  SvaraRadera
 5. Lillfingret blev finast tycker jag. Härligt färgglatt och ohöstigt

  SvaraRadera
 6. Sminkan - Ja, glada färger är roligt :)

  Lacklycka - Nä, blä! Jag måste komma på nån bra plan, annars blir det inga blogginlägg förrän i maj igen :/

  Åsa - Tack!

  Annika - Ja, den blev glad och kul :)

  EnNagelbloggTill - Ja, det var bra färger ihop, det är en kul kollektion :)

  Kajalen - Jag tyckte långfingernageln blev kuligast, för den var mest galen :) Och jag vill gärna förneka att det är höst ett tag till :p

  Helga - Tackar :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.