tisdag 11 oktober 2011

Leopardmönster i lila och lila

Jag hade tråkigt i går kväll och som vanligt resulterade det i nailart. Inspirerad av andras bloggbilder gav jag mig på leopardmönster. Det är egentligen inte alls jag, jag tycker att det är ganska tacky med leopardmönstrade saker. Det är acceptabelt när det är i sånna här färger, lila och grönt och blått, osv. Och en del bloggare får det riktigt snyggt, det måste jag erkänna. Men när det är i guld och brunt och mer leopardiga färger så är det riktigt illa! Naglar är ju så små ytor så det är inte hela världen, men tänk på sånna där ”damer” i 40-50års åldern som går med urtvättade leopardmönstrade tights som är två storlekar för små och stretchas ut så mycket att man ser trosorna genom tyget, och som tror att de är lite ungdomliga och sexiga… I området där jag växte upp fanns det massa sånna ”damer”. Det är det jag ser framför mig när jag tänker leopardmönster, och det ger mig rysningar!
Eftersom det är mitt första försök så blev manikyren sådär… men nu har jag testat och känner att jag nog inte behöver öva mer, jag kan bocka av leopardmönstrat från listan och känner mig nöjd så :)
Lacken är ytterligare två L.A. Girl Disco Brites, det blålila är Hustle och det rödlila heter Groovy.

8 kommentarer:

 1. Sitter och fnittrar över din beskrivning av "damer". ;)

  SvaraRadera
 2. Hahaha, dagens skratt, tack för det! :-)

  Jag är så himla kluven till nailart. Det är himla skoj att göra, ju mer smaklöst desto roligare, men jag tycker inte att det är så snyggt egentligen. Väl bland folk vill jag gärna ha lite diskret och classy manikyr, men hemma leker jag loss när ingen ser. T.ex med leopardmönster...

  SvaraRadera
 3. Mrs Data - Ja de är härliga varelser de där :p

  Annika - Jag går väldigt sällan ut med nailart jag med, det är mest för hemmabruk :) Och det här hade jag aldrig gått ut med, inte ens till mataffären :p Det fick överleva natten bara, sen åkte det av!

  SvaraRadera
 4. Håller med om att leopard ofta ser fruktansvärt tacky ut (jag tänker mest på leopardmönstrade underkläder som jag alltid tänker "MJAAAAAU" när jag går förbi i affärerna....... alltså, aaah jag dör), men jag håller även med om att det finns en del bloggerskor som lyckas med att få det att se bra ut!

  Och bara för att jag skrev sådär så kommer jag säkert köpa en massa leopardmönstrade klädesplagg snart... vore typiskt mig. Det vore finare om jag provade bära fläckarna på naglarna istället.

  SvaraRadera
 5. Leopard? Snarare nyckelpiga ;)

  SvaraRadera
 6. Äsch, jag gillar leopardmönster, i måttliga mängder. Hittade faktiskt en jättesnygg leopardmönstrad klänning på Indiska. Men jag förstår vad du menar. Du glömde lägga det extremt blonderade håret på "damerna" haha. Men smaken är ju som baken ;)

  SvaraRadera
 7. Åh, det är lite lättande att se att jag inte är den enda som har extremt svårt för leopardmönstrat! Jag associerar också till äldre kvinnor som försöker se ungdomliga ut - eller till några av 80-talets värsta avarter. Inredning i blankt krom, svart läder och leopardmönstrat. Ryyyyys! Jag kan liksom inte riktigt se förbi den inre bilden - även om jag estetiskt kan inse att många leopardmönstrade naglar faktiskt är riktigt snygga egentligen. Jag kan bara inte släppa associationerna.

  SvaraRadera
 8. Chaosophia - Ja, sånna underkläder är i en klass för sig med :p Ju mindre yta med leopardmönster desto bättre tror jag, så naglar är ju bra då :p

  Anonym - Haha, så illa var det väl inte? Det är ju inte rött och svart iaf :p

  Helga - I rätt kombination kan det funka! Nu när du säger det så har jag också haft en klänning med leopardmönster för länge sen, fast det var pyttelitet mönster och med små röda rosor över som dolde det lite... Haha, ja blonderat hår ska det vara med!

  Nageldraken - Nä du är inte ensam :) Väldigt 80-tal ja, ju större mönster desto mer 80-tal! Som i en gammal såpopera :p

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.