onsdag 19 oktober 2011

Randig water marble i lila, rosa och gult

Jag har pillat med nailart halva dan och försökt matcha ett par prylar, men det blev katastrofalt… suck. Har en dålig nageldag idag tydligen. Han ni sådana? När inget vill sig och det bara blir kladd på naglarna vad man är gör.
Jag höll på med en water marble som blev hopplös (ska visa bilder på den också som avskräckande exempel) och hade alla fingrarna tejpade redan, tyckte det var lika bra att utnyttja det… Så jag sträckte mig efter tre lack som stod nära och som jag var säker på skulle funka och bara slängde ihop nått. Det blev faktiskt över förväntan. Lite som en lila och rosa zebra… Kunde dessutom doppa två fingrar åt gången så det gick snabbt med. 

Som ni ser blir det helt olika ljus på bilderna beroende på var i ljustältet man
håller handen i förhållande till lamporna. Man får ju många spännande
möjligheter att komponera bilden som man vill, men det tar lite tid för mig
att vänja mig...Lacken är tre L.A. Girl lack: Platforms (rosa), Hustle (lila) och Psychedelic (gult)

10 kommentarer:

 1. Det där var ju hur läckert som helst. En av de snyggare water marble-manikyrerna jag sett.

  SvaraRadera
 2. Pamsan - Åh, tack så mycket :)

  Åsa - Haha, kan tyvärr inte skicka en marble med posten, annars hade du gärna fått det :) ...Man skulle haft sån där färg som tomtenissarna i Kalle Anka på julafton, som blev mönstrad direkt ur hinken :)

  SvaraRadera
 3. Gillar verkligen att det blev så smala linjer.. jag tror detta var min favvo hittills av dina marbles. Själv har jag gett upp marblandet lite, det får bli när jag har mer tid. Tittar på dina istället :D

  SvaraRadera
 4. Jäättesnyggt! Jag lyckas aldrig få till dem likadant på alla fingrar :P

  SvaraRadera
 5. Lackynails - Tack så mycket! ...Jag jobbar med en annan typ av mönster nu, som är lättare att göra och gör att man kan doppa två fingrar åt gången... Hoppas du börjar igen, det är så kul att se andras :)

  Helga - Fast det är ju lite grejen, att alla naglar blir olika :) Det är lite lättare med den här typen av mönster dock, att få alla lika. Kanske ska slänga upp en tutorial...

  SvaraRadera
 6. Wow! Så här snyggt blir det definitivt inte när jag har en dålig nageldag. Då blir det bara en massa kladd och olika stora/utflutna prickar med dottingtoolen och dekortejp som fastnar när jag ska göra mönster och rycker med alla lager med lack. Detta var superfint! :-)

  SvaraRadera
 7. Så jäkla snyggt! Om jag bara vågade prova någon gång men drar mig pga allt kladd.

  SvaraRadera
 8. Åh wow vad läckert! Tror jag ska prova med lite liknande färger :)

  SvaraRadera
 9. Saga - Känner precis igen det där! Det är kass med dåliga nageldagar >.<

  Polityr - Tackar! ...Tejp! Då slipper du kladdet :)

  Honi - Tack så mycket! Gör det, det är så kul att se andras resultat :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.