torsdag 27 oktober 2011

Misa - Spaced Out

Färgen på Spaced Out är väl egentligen så tråkig som det bara blir. Grått med en touch av beige, varmgrå, cementgrå. Extremt oinspirerande. Men jag gillar den ändå, det är en trevlig färg att ha på naglarna, mjuk och varm och neutral. Mindre edgy än det kallare gråa Grey Matters, om man nu kan kalla ett grått lack edgy, men ni förstår hur jag menar. Det här är mindre synligt och utstickande eftersom det är varmtonat och smälter in bättre mot huden. Skimret och spräckligheten är det som gör att jag gillar det, hade det varit ett cremelack så hade det varit världens sömnpiller!
Formulan är precis som i de grå syskonlacken, lite rinnig men trevlig i övrigt. Det är tre lager på bilderna men två hade kanske funkat med.
Formula: 4
Färg i sin genre: 3

Inköpsställe: Head2Toe

9 kommentarer:

 1. Nähädu, Spaced Out >>>>>>>>>>>>> Beyond Infinity! Vilken dag på året som helst. Förutom tre kanske, men annars så. ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, inte så pjåkigt, men väcker inget större ha-begär. *puh*

  Hörrdu, när ska man få se ett sminkinlägg då? Ser att du öppnat för det in din lilla presentation uppe i vänsterkanten. :-)

  SvaraRadera
 3. Chaosophia - Hahaha, det är så kul när folk tycker olika :D

  Annika - Nä, jag känner inget ha-begär av mina bilder heller :p
  Smink... ja du :) Jag skrev dit det ifall jag skulle vilja lägga ut bilder på nån av de tre gångerna per år som jag har ögonskugga på mig :p Men om ni vill se sminkningar så kan jag göra en bara för att det är kul :) Dock vet jag inte hur bra bilder jag kan få till, kan ju inte stoppa huvudet i ljusboxen >.< hihi

  Kerstin - Ja, sofistikerat är det allt :)

  SvaraRadera
 4. Just spräckligheten som gör mig nyfiken på både SO och GM, ångrar att jag inte klickade hem dem för grått är mums :)

  SvaraRadera
 5. Det ser fint ut, jag gillar sådana här färger! Får se om det blir ett köp någon gång eller inte.

  SvaraRadera
 6. Lackynails - Ja, det är det spräckliga som gör att de blir lite roligare än gråa lack normalt är

  Nailtastic - Gillar man grått så är de här bra :)

  SvaraRadera
 7. haha, ja man tycker verkligen olika :D jag älskade verkligen spaced out när jag provade det :D det är ju en behaglig färg och jag gillar grått och grå/brunt, men spräckligheten och skimmret gjorde mig helt kär, tyckte det va superintressant :D

  SvaraRadera
 8. Lina - :) Ja, det är tur att alla vill ha olika saker så att det gjörs en massa olika lack :) Spräckligheten är väldigt snygg!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.