lördag 15 oktober 2011

Color Club - Foil Me Once

Till er andra så fortsätter vi med Color Club's Foiled-kollektion :)

Barbierosa metallic-glitter… nä… inte min kopp te! Gillar man ljusrosa är det här säkert jättebra och finishen är ju jättesnygg. Men för min del fick det följa med bara för att jag skulle ha en full kollektion. Lär knappast använda det igen…
Två solbilder:


Och två i skugga:


Formulan är toppen, lättmålat, täcker nästan perfekt på ett lager bara, torkar snabbt. Så vill man ha ett rosa metallic-lack är det bara att slå till!
Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: eBay

5 kommentarer:

 1. Jag är väldigt sugen på hela den kollektionen... Inbillar mig att de kan vara bra till konad, även om man inte vill bära en viss färg ensamt :) Den här färgen känns lite... blek... på nåt vis...

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte precis på det Annie talar om, stämpling. Jag äger en massa Chrome-lack från Sally Hansen och hade en gång en full kollektion av de metalliska Romantique-lacken från China Glaze och dem har jag bara för stämpling.

  SvaraRadera
 3. Får nog bryta strömmen lite här och säga att jag tycker faktiskt om det. Är inte så mycket för fega färger annars men det var ett "lugn" över den som jag gillade. Och att det sen förmodligen fungerar till stämpling också gör inte saken sämre=)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det var fint! Och jag gillar logiken om att köpa bara för att ha en hel kollektion haha :)

  SvaraRadera
 5. Annie - Jag får testa det! Får se om orken räcker till idag... det är fortfarande massa jag vill göra :/
  Ja, väldigt blek och mesig

  Sminkan - Ja, vissa lack har man ju bara till konad :)

  Angelica - Tur att nån tycker om det :D

  Helga - Ja visst är den logiken underbar... suck. Man är ju knäpp i huvudet egentligen :p Men jag gör det bara om det bara är nått enstaka som fattas utöver dem jag verkligen vill ha iaf :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.