fredag 21 oktober 2011

KleanColor - Holo Green

Holofredag! Den här gången kom jag ihåg det och kunde passa på att fota när det var sol i veckan! Gjorde ett inlägg i god tid, men sen glömde jag ju likväl av det när det blev fredag... tur att jag blev påmind av Sminkans inlägg...
Idag får ni se Holo Green, ett scatterholo. Fint men lite blekt, kanske inte den mest smickrande gröna nyans… men hologlitter kan aldrig bli fel :)


Skirt! Fyra lager, eller fem, jag tappade räkningen där… Torkar därefter, det är geggigt på mina naglar, och då var jag ändå tålmodig och väntade mellan varje lager. Ett grönt lack i botten hade inte varit fel!
Formula: 2
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: BeautyJoint

6 kommentarer:

 1. detta lack har jag oxå men inte testat det solo ännu utan som layeringlack. Men det kanske är bäst lämpad till just layering då av ditt inlägg att döma.

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Synd att det var så tunt...

  SvaraRadera
 3. Angelica - Ja, det är absolut bäst som layeringlack! Det torkade inte innan jag hann ge upp och ville få tillbaka användningen av mina händer :p

  Kerstin - Ja, det skulle varit lite mer pigment i basen!

  SvaraRadera
 4. Phew, jag behöver inte skaffa detta. Egentligen vill jag nog ha det, men jag kommer aldrig ens orka swatcha det. ;D

  SvaraRadera
 5. Chaosophia - haha, nä om du inte vill använda det som layeringlack är det lika bra att skippa det :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.