söndag 9 oktober 2011

Star Gazer - 232

Jag köpte 232 för att ha ett riktigt metalliskt lack till nailart och det här kommer verkligen funka bra! Det ser precis ut som om jag målat med flytande aluminium på naglarna, mer spegelblankt än nått annat lack jag testat. Hur läckert som helst!
Två bilder i solen:


Och två bilder i skugga:Formulan är extremt täckande. Det blir opakt på ett enda lager och det känns nästan krämigt att lacka med. Inga problem att kontrollera men inte helt enkelt att få jämnt. Går man över samma ställe mer än en gång så lyfts lacket av igen och lämnar kala fläckar, nästan som hololack kan göra. Det blir lite ojämnt till en början men när det torkar så jämnar det till sig. Fast det känns ovant att lämna det lite ojämnt och få lita på att det löser sig själv :) Det torkar på ett ögonblick även utan överlack.
Formula: 4
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Glitterstore

10 kommentarer:

 1. Precis det där köpte min äldsta dotter i en (numera nerlagd) butik i stan. Hon hade hoppats på att det var lite blankare, men det är ju tjoooosigt ändå. Tycker mamman.

  SvaraRadera
 2. Läckert lack! Undrar om jag kanske behöver ha det jag också...

  SvaraRadera
 3. Åh vad fint! Tror du att det fungerar bra till stamping? :-)

  SvaraRadera
 4. Mrs Data - sånna där butiker är jätteroliga! Som tar in ovanligare märken. Jag blev väldigt nöjd med det här :)

  nageldraken - Ja, ett sånt här tycker jag nog man behöver :) Inte nödvändigtvis just Star Gazer, men ett som ser likadant ut, toppen till nailart :)

  Anonym - Jag har inte testat än men jag skulle tro det, formulan känns som den skulle vara utmärkt till det, glitterpartiklarna är inte så stora som i en del andra foillack.

  SvaraRadera
 5. Grymt! Har lagt en beställning från glitterstore för en vecka sedan när 307:an kom in i lager igen! och denna fick följa med också :)

  SvaraRadera
 6. Shit vad läckert! Några Stargazer ligger definitivt på önskelistan, men jag har lite andra spännande saker på ingång, så jag får nog hålla lite i plånboken först.

  SvaraRadera
 7. Lacklycka - Då ska det bli roligt att se lacken du beställde!

  Annika - Visst är det trist att man inte har obegränsat med tillgångar att spendera på nagellack! Det är ett ständigt problem för mig med :D

  SvaraRadera
 8. Åh, älskar detta! Jag hade ett lack från Loreal förut som hette Chrome, och såg ut precis såhär. Herregud vad jag använde sönder det på alldeles för kort tid....... :(

  SvaraRadera
 9. Chaosophia - Det är farligt att använda samma lack för mycket :)

  SvaraRadera
 10. http://naildelights.com/ har star gazer lack.
  Och det funkar för Konading.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.