torsdag 6 oktober 2011

Color Club - Jingle Jangle

Jingle Jangle ger ett allmänt intryck av att vara blålila. Tittar man på glittret är de blå och lilarosa och simmar omkring i en klar bas. Det blir säkert helt opakt efter X antal lager men jag la det över ett ljuslila lack. Tre lager på bilderna.
Till skillnad från de andra tre jag köpte i Color Club’s Beyond the Mistletoe-kollektion så är det inget prismatiskt glitter i det här, bara vanligt glitter. Det glittrar fortfarande väldigt fint eftersom glitterkornen är väldigt blanka och glittriga, men det är ju inte riktigt samma sak som med prismatiskt. Som jag har förstått det är det prismatiskt i alla utom det här och det rosa Candy Cane (som jag saknar)

Ni ser skillnaden i glitter mellan Jingle Jangle i mitten och de två syskonen
på sidorna. Medan det är regnbågens alla färger i glittret i de andra två
så är det bara blått-lila-rosa i Jingle Jangle's glitter

Formulan är som den är när det är stora glitter i klar bas, finns inte så mycket att säga där. Bra täthet på glittren i alla fall.
Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: eBay

5 kommentarer:

 1. Oh, läckert!! En riktigt glittrig historia är precis vad som behövs för att muntra upp mig just nu. Dags för lite lackshoppingsurfing, dessa måste jag klicka hem... :-)

  SvaraRadera
 2. Snyggt, även om det inte är något prismatiskt glitter i detta.

  SvaraRadera
 3. Glitter i all ära.. får dock inga starka habegär av denna :)

  SvaraRadera
 4. Annika - Ja det är väldigt glittrigt glitter det här, roligt :) Och ja, det här är nog en kollektion man "behöver" :)

  Roxcat - Ja... fast jag tycker allt att de kunde slängt i lite prismatiskt när de ändå höll på, lite snålt känns det allt :p

  Lacklycka - De andra är ju snäppet vassare :) Fast basfärgen - om man kan kalla det det, det lila - är trevlig.

  Nailtastic - Visst är det :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.