tisdag 18 oktober 2011

Vårig water marble

I höstrusket envisas jag med glada och våriga färger, här i en water marble i gult och grönt. Lacken är L.A. Girl's Psychedelic och Can U Dig It och L.A. Colors' Atomic, som över lag var bra att jobba med om än lite skira. Ni får foton från ljustältet :)11 kommentarer:

 1. Verkligen snyggt! Betydligt bättre än den gräsliga watermarblingen jag gjorde häromdagen som kommer upp på bloggen inom kort...

  SvaraRadera
 2. Våga vägra höstrusk. Me loves! :)

  SvaraRadera
 3. Snyggt och bra bilder med tältet!

  SvaraRadera
 4. Så underbar kombination, om än väldigt mycket vårkänsla! Fina bilder det blev i ljustältet, måste vara skönt att vara oberoende av dagsljus nu inför vinterhalvåret. :-)

  SvaraRadera
 5. Skitsnygga=) (får man skriva så?) Tyckte framförallt tummen blev riktigt bra. Hur trivs du och ditt ljustält än så länge? Jag har fått min egna variant av ljustält, kommer snart upp på bloggen=)

  SvaraRadera
 6. Annika - Din blev bra den med tycker jag!

  Mrs Data - Ja, det vägrar jag så långt det går!

  Sminkan - ja de blev bra ihop

  Lacklycka - Tack! Det blev bra bilder av de här ja :)

  Marie - Ja, vår är bra, mycket hellre vår än höst :)

  Annie - ja, det med :)

  Angelika - Klart man får det! Tack :) Jag trivs bra med det, men det kommer ta ett tag att bli helt van vid det tror jag, det känns väldigt annorlunda med ljuset jämfört med att fota i fönstret... Ska bli kul att se vad du skaffat!

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Väldigt uppiggande :)

  SvaraRadera
 8. Vilka fina färger, lite citrusfärger nu i rusket piggar ju upp så himla mycket!

  SvaraRadera
 9. Helga - Tack!

  Honi - Det behövs så här års!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.