onsdag 26 oktober 2011

L.A. Girl - Funkadelic

Jag fullständigt älskar den här färgen! Jag har alltid varit svag för turkos men det här är perfekt! En halvmörk petrol, mest blått men med en droppe grönt och en halv droppe svart för den där mättade och lite dämpade tonen men utan att för den skull bli dammig eller grå. Ååå, den är så snygg!
Tyvärr blev min kamera lite smått överväldigad och ville göra färgen mer blå än den är, så de här bilderna är färgkorrigerande.
Formulan är toppen med. Det är ju ett cremelack och som ett sådant appliceras det helst i flödiga lager. Det här är två. Lätt att lacka med och inga problem med torktid. Blir högblankt även utan överlack. Mmmm
Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Cherry Culture

13 kommentarer:

 1. Det var VERKLIGEN snyggt. Visst är det svårt att fota turkost med grön ton i? Tycker alltid det blir för blått när jag ska fota den typen av färg.

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Jag har jagat ett lack i den här nyansen ett tag. Det kanske är den här godingen man ska slå till på.

  SvaraRadera
 3. Pamsan - Ja, helt omöjligt att få de fotona bra! Fast sen är min kamera konsekvent dum och har för mycket blått i ALLT också, *mutter mutter*, får alltid anpassa ljuset så det ska bli rätt.

  Annika - Ja det här är ett bra köp vill jag påstå, inte dyrt heller :)

  SvaraRadera
 4. snyggt! känns väldigt likt isadora petrol posh, ett av mina favoriter genom tiderna :D

  SvaraRadera
 5. Jag älskar LA Girls. De gör många jäkligt fina lack.

  SvaraRadera
 6. Är det inte typiskt kameror att bete sig illa så fort man har ett riktigt vackert lack att fota..?

  SvaraRadera
 7. Kerstin - Visst är det

  Lina - Jag mobbar Isadora själv, men om det är likt det här så måste det vara snyggt ;)

  Sminkan - Ja, inte dumma alls

  Annie - Verkligen!

  SvaraRadera
 8. Ooh, fint! Inte direkt unikt, men sen kan jag ju aldrig få nog av petrol-färgade lack heller.

  SvaraRadera
 9. Jättefint! Jag ska snart beställa lite från cherryculture.com, måste nog lägga till detta lacket också. Jag tror faktiskt inte att jag har något som liknar det.

  Måste fråga en sak, upplever du Disco-lacken från L.A. Girl som välpigmenterade? Jag håller på mycket med stamping men jag tål inte Konads lack längre (får grymt ont i huvudet) så jag är på jakt efter några andra lack att använda. :-)

  SvaraRadera
 10. Chaosophia - Nä, det är en bra färgfamilj :)

  Saga - Första lagret blir ju inte vidare opakt, de är lite åt jellyhållet flera av dem... Jag ska testa att göra konad med några och lägga ut ett inlägg, så kanske du får lite tips iaf! :)

  SvaraRadera
 11. Det låter jättebra! Ser fram emot det inlägget! De enda lack som jag har fått att fungera riktigt bra till stamping är lack med metallicfinish (typ Color Clubs Foiled-lack) så jag behöver verkligen fler tips! :-)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.