onsdag 12 oktober 2011

Color Club - Lumin-icecent

Det idiotiska bindestreck till trots så är namnet Lumin-icecent rätt så passande, det ger associationer still is. Det är silverblått, väldigt ljust blått så det ser nästan bara silverfärgat ut på naglarna. Men jämför man det med ett riktigt silverlack så ser man att det är ljust blått med en dragning åt turkos. Färgen blir ju dock väldigt kall i tonen så det passar nog inte alla. Själv tycker jag att färgen är lite mesig, som om den inte kan bestämma sig för om den är silver eller blå. Lite unik kanske, men jag blev inte överförtjust. Hade uppskattat en droppe färg till bland allt silver. Finishen däremot är underbar!
Två bilder i solen:


Och två bilder i skuggan:


Det täcker bra på två lager, och är lättmålat. Torkar snabbt också, även utan överlack, som ett foil/metallic lack ”ska”. Väldigt bra formula.
Formula: 5
Färg i sin genre: 3

Inköpsställe: eBay

4 kommentarer:

 1. Is, faktiskt! Skulle kunna tänka mig att ha detta som jullack faktiskt.

  SvaraRadera
 2. Denna gillade jag rätt mycket måste jag säga! Hot like lava är nog dock min favorit i kollektionen varav de jag har provat i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med, det kunde ha varit liiite mer blått i. Jag har hela Foiled-kollektionen så jag tänkte testa att blanda lite av Lumin-icecent och Cold Metal i en flaska och se om jag kan få till det perfekta isblå lacket. :-)

  SvaraRadera
 4. lackynails - Ja, väldigt vintrigt :) Fast lite mer nyår än jul för mig :)

  Lackynails - Har inte hunnit testa den än, men jag tror att jag kommer tycka bäst om det gröna och det mörkblå :)

  Saga - Ja, det låter som en bra idé! Själv hade jag velat hälla lite grönt i det också för att få det en touch av turkos, men så är jag ju svag för grönt med :p

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.